Hava Durumu

Bursa'da kocasını öldüren kadından ibretlik sözler

Bursa'da tartıştığı eşini 2 yaşındaki çocuğunun gözleri önünde bıçaklayarak öldüren genç kadın, ağlayarak adliyeye sevk edildi. Öldürme niyetinin olmadığını belirten tek çocuk annesi Elif Çırak, "Çok pişmanım" dedi

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da kocasını öldüren kadından ibretlik sözler
Edinilen bilgiye göre, olay dün gece saat 01.00 sıralarında merkez Osmangazi İlçesine bağlı Atıcılar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre daha önce ayrılıp bir ay önce tekrar barışan çift bir kez daha kavga etmeye başladı.

Kendisini evde istemediğini ve küfür edip gitmesini söyleyen Suat Kazım Çırak'a (27) sinirlenen Elif Çırak(26) bağırmaya başladı. O sırada evde bulunan kayınvalide Hacer İlikmen ile kayınbirader, genç çifti ayırmak istese de başarılı olamadı. Elif Çırak, mutfaktan aldığı ekmek bıçağını eşinin karın boşluğuna sapladı. Daha sonra cama çıkıp intihar etmek isteyen Elif Çırak'a evde bulunanlar engel oldu. Çiftin komşuları bağırma sesleri üzerine eve gittiğinde bıçaklanan Çırak'ı yerde yatar halde bulunca hemen taksiyle Bursa Devlet Hastanesi'ne götürdü. Suat Kazım Çırak, yapılan tüm müdahalelere rağmen
kurtarılamadı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Elif Çırak'ı gözaltına aldı. Kocasını öldüren Elif Çırak gözaltına alınınca çiftin yakınları 2 yaşındaki çocukları Muhammed Çırak'a sahip çıkıp kendi evlerine götürdü. Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.

Emniyetteki ifadesi tamamlanan Elif Çırak, bugün gözyaşları içerisinde adliyeye sek edildi. Görüntü alan gazetecilerin neden yaptın sorusuna sessiz kalan Çırak'ın emniyetteki ifadesinde, "Eşimle aramda geçmişten gelen sürekli bir geçimsizlik vardı. Bana daha önce şiddet uyguladığı için 2 kez şikayetçi oldum. 1 yıl içerisinde 2 kez 3'er ay evden uzaklaştırma cezası verildi. Araya yakınlarının girmesiyle tekrar barıştık. Olay akşamı "Ben seni istemiyorum bu evden git" dedi. Tartışmaya başladık. Araya kayınvalidem ve kayınbiraderim girdi. Sonrasını hatırlamıyorum yaralamışım. Öldürme niyetim yoktu. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.