Hava Durumu

Bursa'da korku dolu anlar... Seyir halindeki otomobil alev topuna döndü

Bursa'da trafikte seyir halindeyken aniden alev alan ve patlamalar meydana gelen araç korku dolu dakikaların yaşanmasına sebep oldu. İtfaiye ekiplerinin söndürdüğü araçtan geriye hurda yığını kaldı

Haber Giriş Tarihi: 22.12.2014 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.12.2014 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da korku dolu anlar... Seyir halindeki otomobil alev topuna döndü
Edinilen bilgiye göre, merkez Osmangazi ilçesinde asfalt çalışmasının yapıldığı Çakırhamam Caddesi üzerinde seyir halindeki Hakan Ç. nin kullandığı eşi ve 2 çocuğunun da olduğu 16 NG 012 plakalı hafif ticari araç, elektrik kontağı nedeniyle aniden alev alev aldı. Motor kısmından yükselen alevleri ve dumanları fark eden sürücü aracından inerek itfaiye ekiplerine haber verdi. Fakat alevler kısa sürede aracı tamamen sardı. Zaman zaman da patlamalar yaşanırken, o anlar vatandaşların kamerası tarafından görüntülendi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, su ve köpükle aracı söndürdü. Olayda can kaybı yaşanmazken yanan araç kullanılamaz hale geldi.

Olayı gören görgü tanığı İlhan Yanı, “Aşağıdan yukarıya doğru gelen araç birden tutuşmaya başladı. Araçtakiler ailece arabayı terk etti. Araçtan inen sürücü oradaki esnaftan yangın tüpü ve su istedi. Yangın esnasında kısa aralıklarla patlamalar yaşandı. Olayda kimse yaralanmadı fakat araç 20 dakika da küle döndü” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.