Hava Durumu

Bursa'da o bebekten haber var

Bursa’nın merkez Osmangazi İlçesi’nde, evde bulduğu uyuşturucuyu yiyerek zehirlendiği iddiasıyla hastaneye kaldırılan 8 aylık D.D.’nin tedavisi devam ediyor. Polis kriminal ekipleri evdeki kalan ot parçalarını incelerken, bunun uyuşturucu olup olmadığının saptanması için tahlil sonuçları Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2016 18:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2016 18:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da o bebekten haber var
Merkez Osmangazi İlçesi Selimzade Mahallesi’nde, D.D. adlı 8 aylık erkek bebek, dün sabah aniden fenalaşınca ailesi tarafından, uyuşturucuyu yediği için zehirlendiğini öne sürerek özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan D.D. daha sonra Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada midesi yıkanan bebek daha sonra Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

D.D.’nin ailesi ilkokula giden çocuklarının yolda bulduğu ota benzeyen uyuşturucuyu eve getirdiğini, D.D.'nin de kendilerinin haberi olmadığı bir sırada bunu yediği için zehirlenmiş olabileceğini söyledi. 

Bebeğin Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ndeki tedavisi devam ederken, polis olayla ilgili çok yönlü soruşturmayı sürdürüyor. Kriminal ekipleri tarafından evden alınan ve uyuşturucu olduğu sanılan ot parçacıklarını inceleniyor. Ayrıca, D.D.’nin kan örnekleri de Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Yapılacak inceleme sonucu bebeğin neden zehirlendiği ortaya çıkacak.

Yetkililer, Roman ailenin bebeğinin ağzında ot türü bitkiler bulunduğunu belirterek, bunun uyuşturucu olma konusunda endişeleri bulunduğunu söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.