Hava Durumu

Bursa'da ölümüne bahşiş koparmaya çalıştılar

Bursa'da gelin arabasının önüne atlayarak bahşiş isteyen çocuklar, hem canlarını hem de trafiği tehlikeye sokuyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.11.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da ölümüne bahşiş koparmaya çalıştılar
Bu görüntüler Bursa'dan... Ankara Yolu Büyükşehir Belediyesi binası yakınlarında, sıkışık trafikten faydalanan çocuklar, gelin arabalarının önüne geçerek bahşiş istiyor. Araçtan bahşiş alamayan çocuklar, bu kez yavaş ilerleyin trafikte, diğer araçların arasında koşturarak, gelin arabasının camlarına asılıyorlar. Hareket eden araca tutunan çocuklar,adeta ölümle burun buruna geliyor.

İşte o görüntüler...

Görüntüler: Muharrem Vurucular

CANLARINI HİÇE SAYIYORLAR

Kentin en işlek caddelerinde yaşanan bu görüntüler, bir cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydediliyor. Görüntülerde gelin arabasını ısrarla sıkıştıran ve hızlı hareket etmesini engelleyen çocuklar, gelin arabasından bir zarf alıyorlar. Ancak zarf boş çıkınca yeniden aracın önüne atlıyorlar. Araçtan bir kişinin inmesi üzerine ise korkup kaçıyorlar.

SÜRÜCÜLER ŞAŞKIN

Aynı güzergahta ilerleyen diğer sürücüler ise, olan bitne şaşkın gözlerle izliyor. Hem trafiği hem canlarını tehlikeye sokan çocukların ısrarlara rağmen bahşiş almadan araçları bırakmadığını anlatan sürücüler ise, "Bir anda önünüze fırlayabiliyorlar. Acilen önlem alınmalı." diye tepki gösteriyorlar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.