Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da paralel yapının 2 hastanesi kapatıldı

Darbe girişimi sonrası, ilk OHAL Kararnamesi'yle birlikte Bursa'da bir çok kurumun yanı sıra 2 özel hastanenin de kapatılması yönünde karar çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2016 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2016 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da paralel yapının 2 hastanesi kapatıldı
15 Temmuz darbe girişimi sonrası Türkiye genelinde uygulanan OHAL kapsamında ilk kararname bugün sabah saatlerinde Resmi Gazete'de yayınlandı.

Kararnamede Türkiye genelinde yüzlerce hastane, okul,üniversite,dernek ve vakıf gibi kurumun paralel yapıyla bağlantıları olduğu gerekçesiyel kapatılması kararı da yer aldı.Tüm yurtta olduğu gibi Bursa'da da çok sayıda kurumun kapısına kilit vuruldu.


Bursa'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) ile irtibatı tespit edilen 29 özel okul, 2 özel hastane, 1 özel üniversite, 36 dernek ve 3 vakfın faaliyeti durduruldu. Sabah saatlerinde kapatılan kurumlara polis ekipleri eşliğinde gelen yetkililer, demirbaşların tespiti için çalışma yaptı.​

BURSA'DA 2 HASTANE KAPATILDI

Bursa'da da paralel yapıyla bağlantılı oldukları gerekçesiyle bir süre önce haklarında işlem yapılan Özel Bahar Hastanesi ve Özel Rentıp Hastanesi de OHAL Kararnamesi'nde yer aldı. İki hastane de bugün itibariyle kapatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.