Hava Durumu

Bursa'da TOKİ'ye şişme botlu tepki

Bursa'da oturdukları TOKİ konutlarının bodrum katlarını su basmasına tepki gösteren bina sakinleri, şişme botla otoparkta dolaşarak, tiyatral gösteri ile sorunlarına çözüm bulunmasını istedi. 

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da TOKİ'ye şişme botlu tepki
Merkez Osmangazi ilçesi Doğanbey Mahallesi’nde bulunan TOKİ konutlarında oturanlar,  otopark olarak kullandıkları bodrum katlarının temelden gelen suyla dolduğunu, normal zamanlarda yarım metre olan bu birikintinin yağmur yağdığında bir metreyi aştığını söyledi. Göle dönen otoparka araçlarını sokamadıkları gibi, bu birikintisinden haberi olmayanlar için de tehlike oluşturduğunu kaydeden TOKİ sakinleri, "Büyük bloklar olduğu için çok sayıda gelip giden var. Çocuklarımız açık olan kapılardan otoparka inip boğularak ölürse bunun hesabının kim verecek?" dedi. 



PLASTİK BOTTA TEMSİLİ BALIK AVLADI

Plastik bota binerek gezinti yapıp oltayla temsili balık avlayan Nihat Altılar, binanın çürümeye başladığını belirterek "Nem nedeniyle binayı kökü kokular sarıyor, elektrik tesisatı sular içinde çalışıyor bir gün bir ölüm olayı olursa sorumlu bulamayacağız" diye konuştu.



Bina sakinlerinden Hatice Şekeryüz ve Hasena Burhan da, durumu defalarca TOKİ yetkililerine yazı ile bildirmelerine rağmen bir çözüm bulunamadığını kaydederek, "Yarın bir deprem olursa inanın biz enkaz altında kalacağız" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.