Hava Durumu

Bursa'da trafiğe Erdoğan ayarı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 22 Ekim Cumartesi günü Bursa'da... Erdoğan'ın ziyareti için trafikte bir takım düzenlemeye gidildi. İşte kapalı yollar ile alternatif güzergahlar...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 16:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 16:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da trafiğe Erdoğan ayarı!
Bursa Emniyet Müdürlüğü'nden trafik düzenlemesiyle ilgili yapılan yazılı açıklamada 22 Ekim günü kapanacak yollar ile alternatif güzergahlar belirlendi.

İşte o açıklama;

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 22 Ekim Cumartesi günü ilimizi ziyaret ederek, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda toplu açılış töreni düzenleyecek ve bir dizi programlara katılacaktır.

İŞTE KAPALI YOLLAR

Bu nedenle 22 Ekim Cumartesi günü, Gökdere Meydanından - Haşim İşcan Caddesi - 15 Temmuz Demokrasi Meydanı (Fomara Meydanı) gidiş ve geliş istikametleri, Gençosman Kavşağından - Fevzi Çakmak Caddesi - 15 Temmuz Demokrasi Meydanı (Fomara Meydanı) gidiş ve geliş istikametleri,

Ahmet Hamdi Tanpınar Caddesinden - 15 Temmuz Demokrasi Meydanı (Fomara Meydanı) gidiş ve geliş istikametleri, gün boyunca araç ve yaya trafiğine kapatılacaktır.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın İlimize gelişi ve ilimizden dönüş yaptıkları esnada geçiş yapacağı ana yollar ve güzergâhlar ile bağlantı yolları İstanbul yolu - Özdilek - Gençosman Kavşağı - Ankara yolu - Eski Hal Köprü üstü - Mahmudiye Kavşağı - Gökdere Meydanı- İnönü Caddesi - Atatürk Caddesi - Altıparmak Caddesi - Merinos Kavşağı istikametleri kısa süreli olarak yaya ve araç trafiğine kapatılacaktır. "

ALTERNATİF GÜZERGÂHLAR

Açıklamada sürücülerin kullanacağı alternatif yollarda belirlendi...

İşte o yollar;

Araç kullanan vatandaşlarımız, Stadyum Kavşağı - Kükürtlü Caddesi ve İzmir yolu, Mudanya yolu, Ankara yolu istikametleri ile Eski Yalova yolu ve çevre yollarını kullanabileceklerdir."
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.