Hava Durumu

Bursa'da yangın sonrası çay ikramı

Bursa’da lokontada çıkan yangın itfaiye ekiplerince büyümeden söndürüldü. Oldukça telaşlı olduğu görülen dükkan sahibi ise yangının söndürülmesine yardım eden polis ve itfaiyecilere teşekkür etmek için çay ikram etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2016 09:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2016 09:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'da yangın sonrası çay ikramı
Olay, dün akşam saat 21.30 sıralarında Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, Yeşil Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tarihi Yeşil Cami’nin etrafındaki lokantalardan Yüce Hünkar Lokantası’nın mutfak bölümünde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.



Dışarı çıkan dumanı gören vatandaşların ihbarıyla kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Korkutan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Olay sırasında lokantanın kapalı olması ise daha büyük bir facianın önüne geçti. Yangını duyarak evinden gelen lokanta sahibi Mehmet Emin Sağdıç’ın ise telaşı dikkatlerden kaçmadı.

Yangın sırasında elindeki el feneriyle lokantaya girmek isteyen Sağdıç’a itfaiye ve polis ekipler engel oldu. Öte yandan, yangın söndürüldükten sonra lokanta çalışanları itfaiye ve polis ekiplerine teşekkür için çay ikram etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.