Hava Durumu

Bursa'daki bıçaklı dehşette flaş gelişme!

Bursa'da annesini 6 yerinden bıçaklayan 22 yaşındaki M.Ç. adliyeye sevk edildi. Ağır yaralı halde polisi arayarak yardım isteyen annenin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2016 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2016 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki bıçaklı dehşette flaş gelişme!

Olay, saat 02.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Demirtaş Mahallesi'nde meydana geldi. 43 yaşındaki anne M.Ç., boşanmak üzere olduğu eşinden ayrı yaşamaya başladı. Başka bir erkekle birlikte olduğunu düşünen annesinin evine giden 22 yaşındaki M.Ç., dehşet saçtı. Öfkesine yenik düşen oğlu M.Ç.'nin bıçak darbelerine maruz kalan anne M.Ç., kanlar içinde yere yığıldı. Annesini göğsünden ve sırtından olmak üzere 6 yerinden bıçaklayan M.Ç. olay yerinden kaçtı.
 
Yerde kanlar içinde yatan kadına ilk müdahaleyi yapan 112 ekipleri daha sonra tedavisinin yapılması için M.Ç.'yi Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ameliyata alınan kadının hayati tehlikesi devam ediyor. Annesini 6 yerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçan M.Ç. ise Cinayet Masası dedektiflerinin sıkı takibi sonrasında kısa sürede yakalandı. 
 
ADLİYEYE SEVKEDİLDİ

Öte yandan, yakalanan M.Ç.'nin bir fırında çalıştığı, annesinin ise aşçı olduğu öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Masası'nda alınan ilk ifadesinin ardından M.Ç., adliyeye sevk edildi.

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.