Hava Durumu

Bursa'daki dehşet sanığına ceza yağdı

Bursa’nın Orhangazi İlçesi Çakırlı mahallesinde geçen yıl ağustos ayında komşusu Ali Gem ile eşi Gülfer Gem ve oğulları Reva Gem'i pompalı tüfekle öldüren Hasan Küp’e üç ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.05.2016 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 05.05.2016 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki dehşet sanığına ceza yağdı
Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nde Ali Gem (69) ile eşi Gülfer Gem (67) ve oğulları Reva Gem'i (46) pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla hakkında “üç kişiyi kasten öldürmek” suçundan üç ayrı müebbet hapis cezası istenen 55 yaşındaki çiftçi Hasan Küp’ün yargılandığı davada karar çıktı. Polisin geniş güvenlik tedbiri aldığı duruşmada son sözü sorulan Hasan Küp, “Söyleyeceğim bir şey yok, vereceğiniz cezaya razıyım” dedi. 

Cumhuriyet savcısı, bir önceki duruşmada verdiği mütalaayı tekrarlayarak, sanığın üç kişiyi kasten öldürmek suçundan ayrı ayrı üç kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edilmesini istedi. Sanık avukatı, mahkemede yaptığı savunmada, müvekkili Hasan Küp’ün sadece bir kişiye yönelik kasten öldürme eylemi içinde olduğunu belirtti. Mahkeme heyeti, üç kişiyi kasten öldüren Hasan Küp’e üç kez ağırlaştırılmış hapis cezası verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.