Hava Durumu

Bursa'daki doktor operasyonunda flaş gelişme!

Kahramanmaraş merkezli düzenlenen ve aralarında Bursa'nın da yeraldığı 12 ilde düzenlenen operasyonda "evrakta sahtecilik" iddiasıyla gözaltına alınan 14 doktor, adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2016 14:36
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2016 14:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki doktor operasyonunda flaş gelişme!
Elbistan Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince başlatılan soruşturma kapsamında Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçe merkezli Elazığ, Kayseri, İstanbul, Şanlıurfa, Diyarbakır, Balıkesir, Bursa, Batman, Bartın, Sakarya ve Malatya'da "Kamu kurumu aleyhine nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik" iddiasıyla başlatılan soruşturmada gözaltına alınan A.A, A.I, B.A, C.K, F.S, M.G.K, N.G.E, Ş.G, S.Z, M.Ç, Y.D, C.T.K, A.Y. ve N.Y. işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldı. 14 doktor adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

EVRAKTA SAHTECİLİKLE SUÇLANMIŞLARDI

Elbistan ilçesinde, bir süre önce kapanan özel bir hastanede görevli doktorların evrakta sahtecilik yaptığı iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında önceki gün 18 doktor hakkında yakalama kararı çıkarılmış, bunlardan 14'ü gözaltına alınmıştı. 4 doktorun ise yakalanması için başlatılan çalışma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.