Hava Durumu

Bursa'daki o suç makinesi tutuklandı

Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesinde, çeşitli suçlardan aranan ve kovalamaca sonucu polis ekiplerine ateş açtıktan sonra bacağından vurularak yakalanan kişi tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki o suç makinesi tutuklandı
Hastanedeki tedavisi tamamlanan E.S, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine getirildi. Buradaki işlemleri tamamlanan E.S, "adam öldürmeye teşebbüs, 6136 sayılı kanuna muhalefet, görevli memura mukavemet ve genel güvenliğin tehlikeye sokma" suçlarından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Kaçtıktan sonra yakalanan U.A. da uyuşturucu madde kullanmak ve satmak suçlarından adliyeye sevk edildi. U.A, mahkemece tutuklandı.

NELER YAŞANMIŞTI?

İsabey Mahallesi'nde U.A. kontrolündeki 16 BU 122 plakalı otomobilin durumundan şüphelenen ekipler, "dur" ihtarında bulunmuştu. Ekipler, ihtara uymayan otomobildekileri, Vakıfköy kavşağındaki lambalarla sıkıştırarak durdurmuştu.

Otomobilden inen sürücü U.A. beraberindeki E.S. ve bir kişi daha polise ateş açmıştı. Polislerin karşılık vermesiyle E.S. bacağından vurularak yakalanırken diğer şüpheliler olay yerinden kaçmıştı. 

İŞTE O ANLAR

Çevrede inceleme başlatan ekipler, kaçan şüphelileri de yakalayarak gözaltına almıştı. Otomobilde yapılan incelemede çok miktarda uyuşturucu madde ele geçirilmişti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.