Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'daki platonik aşık dehşetinde flaş gelişme!

Bursa'da evlenme teklifini kabul etmeyince Aykut Ertunç tarafından öldürülen Tuğçe Uludağ'ın, evinin önüne gelip kapıya ateş eden Aykut Ertunç'un görüşme teklifini, Tuğçe'nin, ailesinin zarar görmesinden korktuğu için kabul ettiği ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2016 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2016 14:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki platonik aşık dehşetinde flaş gelişme!
Gemlik'e bağlı Umurbey Mahallesi'nde oturan Tülay ve Özden Uludağ çiftinin iki çocuğundan büyüğü Tuğçe Uludağ, Pamukkale Üniversitesi Bilgisayar Proğramcılığı Bölümü'nü bitirdikten sonra ailesinin yanına geldi.

İş bulunununcaya kadar Gemlik Halk Eğitim Müdürlüğü'nün açtığı Bilgisayar Kursu'na devam eden genç kız, ilçede çiftçi, kendisini platonik aşk ile seven Aykut Ertunç'un arkadaşlık teklifini kabul etmedi. Aykut Ertunç buna rağmen evlenmek için yakınlarını, Tuğçe'nin ailesine gönderip istetti. Olumsuz yanıt ile çılgına dönen Aykut Ertunç cep telefon numarasını öğrendiği Tuğçe Ertunç'u  rahatsız etmeye başladı. Şikayet üzerine savcılık, Aykut Ertunç hakkında genç kıza yaklaşmaması konusunda koruma tedbirli uzaklaştırma kararı verdi.  



AİLESİNE ZARAR GELMESİN DİYE İNDİ 

Dün akşam yönetimindeki otomobil ile Tuğçe Uludağ'ın oturuduğu 3 katlı binanın önüne gelen Aykut Ertunç, yanında getirdiği av tüfeği ile apartmanın dış kapısına ateş ederken bağırarak genç kızın yanına gelmesisini istedi.

KORKUP PANİĞE KAPILDI AMA..

Korku ve paniğe kapılan Tuğçe, Aykurt Ertunç'un, birinci kattaki evlerine zorla girip annesi, babası ve kardeşi Mustafa Uludağ'a zarar vermesinden korktu. Genç kız ailesinin uyarısına rağmen "Belki konuşur uzaklaşması için ikna ederim" düşüncesiye kapıya indi. Burada Tuğçe ile bir kez daha tartışan Aykut Ertunç, Tuğçe Uludağ'a av tüfeği ile iki kez ateş ettikten sonra bir kez de kendisine ateş ederek intihar girişiminde bulundu. Ertunç daha sonra yaralı halde otomobiline binerek evin önünden uzaklaştı. Hastaneye kaldırılan Tuğçe, göğsüne ve kalbine isabet eden saçmalar nedeniyle kurtarılamayarak öldü. Polis tarafından otomobili durdurulan Aykut Ertunç güvenlik açısından önce Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göğsünden yaralanan Ertunç buradan Muradiye Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Soruşturmaya başlandı. Tuğçe Uludağ otopsi ardından bugün  Gemlik'te toprağa verilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.