Hava Durumu

Bursa'daki pompalı dehşet davasında şok talep!

Bursa’nın Orhangazi ilçesi Çakırlı Mahallesi'nde komşusu Ali Gem ile eşi Gülfer Gem ve oğulları Reva Gem'i pompalı tüfekle öldüren Hasan Küp’ ün yargılanmasına devam edildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.02.2016 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 11.02.2016 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki pompalı dehşet davasında şok talep!
Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuklu sanık Hasan Küp, “Ali eşime tecavüz etmişti. Şimdi eşim diğer tarafın baskılarından dolayı ifade vermiyor. Ben eşimin ifade vermesini istiyorum” dedi.

Bursa 7. Ağır Ceza Mahkemesinde komşusu Ali Gem (69) ile eşi Gülfer Gem (67) ve oğulları Reva Gem'i (46) pompalı tüfekle öldürdüğü iddiasıyla hakkında “Üç kişiyi kasten adam öldürmek” suçundan üç ayrı müebbet hapis cezası istenen 55 yaşındaki çiftçi Hasan Küp’ün yargılanmasına devam edildi. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı duruşmada konuşan Hasan Küp, “Nasiye benim eşim olur. Diğer tarafın baskılarından dolayı ifade vermiyor. Ben eşimin mahkemeye getirilerek ifadesini vermesini istiyorum” dedi.

Olay günü öldürülen yakınlarıyla birlikte olduğunu belirten Ali Gem’in kızı kızı Hülya Mert, “Sanık ve eşi Nasiye günlerce pusu kurarak gözlerimin önünde ailemi katlettiler. Eşinin bizler tarafından tanıklık yapmaması için baskı yaptığını söylüyor. Bu anlattıkları tamamen gerçek dışıdır. Eşi Nasiye olayda azmettiricidir. Sanığın en ağır ceza ile cezalandırılmasını istiyorum” diye konuştu.

Mahkeme heyeti sanığın tutukluluk halinin devamına, Hasan Küp'ün eşi Nasiye Küp’ün zorla mahkemeye getirilerek ifadesinin alınmasına karar verdi. Heyet, davayı tanıkların dinlenmesi için ileri bir tarihe erteledi.

TECAVÜZ İDDİASIYLA ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞTİ

3 kişiyi öldüren Hasan Küp, bir önceki duruşmada eşine tecavüz edildiğini öne sürerek şunları söylemişti:

"2002 yılında oğlum evlenmek istediği kızın Ali'nin evine gelip gittiğini söyledi. Kızın istemesinde Ali yardımcı oldu ve nişan yaptık. Bir akşam kahvede olduğum zaman, Ali Gem, evime gelerek, annemi ve eşimi kendi evine davet etti. Önce annem gitmiş. Sonra eşim, çamaşırı yıkayıp, evine giderken Ali, eşimi kendi turşuhanesine götürmüş. Orada eşime zorla tecavüz etmiş. Eve geldiğimde eşimin duşta olduğunu gördüm, soğuk suyla yakındığını annemden öğrenince, banyonun kapısını aralayınca eşimin vücudunda morluklar olduğunu gördüm. Annem Ali'nin evine gittik dedi. O sırada eşime zarar verenin Ali olduğunu anladım. Eşim sürekli ağladığından hiçbir şey anlatamıyordu. O sırada oğlum düğün yapacağı için sesimi çıkartmadım. Orhangazi’de oturan oğlum Tuna'nın eşi doğum yaptı. Ali Gem köyden kalkarak gelinimin evine gitmiş. Loğusa halindeki bir kadının evine bir erkek tek başına gitmez. Eşim de o an oradaydı. Sonra eşim ağlayarak, Ali'nin kendisine tecavüz ettiğini ve sürekli tehditler savurduğunu anlattı. Benden onu öldürmemi istedi. Hatta eşime bir telefon almış. O telefonla eşime, 'Mesaj at, ben istediğin zaman gelirim' demiş. Daha sonra Ali Gem, eşimi uyuşturucuya alıştırıp, aklını başından aldı. Anlamsız cümleler kurmaya başladı. Bir gece yatakta eşimin olmadığını fark ettim. Dışarı çıktığımda eşimin çıplak bir halde yerde yattığını gördüm. O sırada Ali Gem başka bir tarafa geçti. Ben de eşimi alıp eve götürdüm. Sonra da olaylar gelişti.” 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.