Hava Durumu

Bursa'daki vahşi cinayetin zanlısı tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde tartıştığı şahsı kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2013 22:41
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2013 22:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'daki vahşi cinayetin zanlısı tutuklandı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kalbinden bıçaklandıktan sonra otomobilden yola atılan ve götürüldüğü hastanede yaşamını yitiren 26 yaşındaki Erman Kurutaş'ın katil zanlısı 24 yaşındaki Uğur Kahveci, polis tarafından yakalandı. Zanlının sorgusunda, Erman Kurutaş'ı, uyuştucu parasını paylaşamadıkları için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

İnegöl'de dün saat 18.00 sıralarında Turgutalp Mahallesi İstiklal Caddesi'nde meydana gelen olayda, hareket halindeki bir otomobilden atılan Erman Kurutaş, vatandaşların haber vermesi sonucu gelen ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalbinden bıçaklanan Kurutaş, kendisini Uğur Kahveci'nin bıçakladığını söyledikten sonra öldü. Üzerinden 100 uyuştucu hap ile bir miktar para çıkan Kurutaş'ın ceseti, otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, polis, katil zanlısı olan Uğur Kahveci'yi ise sakladığı paraları alıp Antalya'ya kaçmak için geldiği evinde yakaladı.

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgulamasında suçunu kabul ettiği öne sürülen Uğur Kahveci, arkadaşını sattıkları esrar ve uyuştucu haplarının parasını paylaşamadıkları için aralarında çıkan kavga sonucu öldürdüğünü söylediği belirtildi. İfadesi alındıktan sonra bugün Adliye'ye çıkartılan Uğur Kahveci, "Adam öldürmek" suçundan tutuklanarak cezaevine kondu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.