Hava Durumu

Bursalı siyasetçi çalınan traktörünü bakın nerede buldu

Bursa’nın Karacabey İlçesi’nde, geçen mart ayında traktörü çalınan CHP eski İlçe Başkanı Mümin Ereselli, güvenlik kameralarıyla 24 saat izlenen köy meydanından çalınan traktörünün peşini bırakmadı.

Haber Giriş Tarihi: 30.09.2013 10:32
Haber Güncellenme Tarihi: 30.09.2013 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalı siyasetçi çalınan traktörünü bakın nerede buldu

Üzerinde oğlunun adı yazılan traktörün satışa çıkarıldığını internetten görerek Antalya’ya giden Ereselli, yaptığı hukuki mücadele sonunda çalınan traktörüne kavuştu.

Ereselli’nin traktörü, Karacabey İlçesi’ne bağlı İkizce Köyü’nde 13 Mart 2013 tarihinde çalındı. Kameralarla 24 saat gözlenen köy meydanından çalınan traktörün peşini bırakmayan Ereselli, aklına gelen her yöntemi değerlendirdi. Sonunda bir internet sitesindeki satılık ilanından traktörü tanıyan oğlu Serhat Ereselli'nin uyarısı üzerine jandarmayı harekete geçirdi. Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde traktörün satışa çıkarıldığı galericiye alıcı gibi giden Mümin Ereselli, aracın plakasının 07 NBF 25 olarak değiştirildiğini ve buna uygun satış işlemlerinin yapıldığını belirledi. Ereselli, traktörün üzerinde yazılı 'Serhat' yazısının üzeri kapatılmasına karşın, dikkatli baktığında oğlunun adının traktörün aynı yerinde olduğunu fark etti.

Traktörün, noterden satışının bile yapıldığını ve trafik kaydında resmi tescilin de değiştiğini gören Ereselli, gelişmeleri yargıya taşıdı. Karacabey Asliye Ceza Mahkemesi'nin satış sözleşmesinin değiştirilerek, başkasına satış işleminin yapıldığı kararı ile traktör Mümin Ereselli'ye teslim edildi. Ereselli, 6 ay sonra traktörüne kavuşmaktan mutlu olduğunu söyledi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.