Hava Durumu

Bursalılar bugün bu yollara dikkat!

Emek ve Dayanışma Günü 1 Mayıs’ta kutlamaların adresi bu yıl da Kent Meydanı... Miting ve yürüyüş nedeniyle Bursa'da bir çok ana güzergah ise araç trafiğine kapanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2016 23:05
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2016 23:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar bugün bu yollara dikkat!
KESK, DİSK, TMMOB, Tabipler Birliği, TÜMTİS ve yürüyüşe destek veren siyasi parti ile dernek temsilcileri saat 13.00’da Stadyum Caddesi’nde toplanacak. Kortejlerin bir araya toplanmasının ardından gruplar, saat 14.00’da Darmstad Caddesi üzerinden Kent Meydanı’na hareket edecek.

Kent Meydanı’nda miting gerçekleştirilecek ve kutlamalar Suavi konseri ile son bulacak. 27 Nisan’da Ulucami’de meydana gelen patlama nedeniyle güvenlik önlemleri de üst seviyeye çıkarıldı. Bu yıl diğer yıllardan farklı olarak iki kez arama gerçekleştirilecek. Toplanma alanı girişi ve mitingin yapılacağı alanda kontrol noktaları oluşturulacak. Yürüyüş güzergahı boyunca emniyet güçleri bariyerlerle Darmstad Caddesi’ne çıkan tüm sokakları kapatacak.
 
TRAFİĞE DÜZENLEME
 
Öte yandan miting ve yürüyüş dolayısıyla bazı yollar da trafiğe kapatılacak. Etkinlikler dolayısıyla 08.00-20.00 saatlerinde Stadyum Kavşağı’ndan Merinos Kavşağı istikametine Stadyum Caddesi iniş ve çıkış, İpekiş Kavşağı ve Darmstad Caddesi’nin her iki yönlü geliş ve gidiş istikametleri araç trafiğine kapatılacak.

Gençosman Kavşağı’ndan Kent Meydanı-Uluyol Kavşağı-Hakimiyet Kavşağı geliş ve gidiş istikameti ve Fevzi Çakmak Caddesi çıkış istikametinde ise miting süresince şerit daraltma uygulanacak ve kısa süreli araç trafiğine kapalı olacak.

Gençosman Kavşağı’ndan ve Uluyol Kavşağı ile Fomara Meydanı istikametine geçmek isteyen sürücüler Ankara Yolu-Gökdere Bulvarı-Gökdere Kavşağı-Haşim İşcan Caddesi’ni kullanarak Fomara Meydanı istikametlerini, Altıparmak Caddesi-Ankara Yolu’na çıkmak isteyen sürücüler de Çekirge Caddesi-Çelik Palas Lambalar-Sıcak Sular’dan İzmir ve Ankara Yolu istikametlerini kullanabilecek.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.