Hava Durumu

Bursalılar dikkat! 3 Haziran'a kadar...

Bursa'da bugün hava parçalı bulutlu olacak. Gün içinde ise yağış beklenmiyor. Hava sıcaklığı 27 dereceye kadar çıkacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.05.2016 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 29.05.2016 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursalılar dikkat! 3 Haziran'a kadar...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerinden derlediği bilgilere göre, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da yarından itibaren 3 Haziran Cuma gününe kadar havalar genellikle parçalı ve çok bulutlu geçecek. Bursa ve Yalova'da cuma günü yer yer sağanak görülecek.

Güney Marmara illerinde 26-27 derece civarında seyreden hava sıcaklıklarında yine cuma gününe kadar ortalama 6 dereceye varan artışlar olacak.

Bursa'da 4 derecelik artışla yarın ve 31 Mayıs Salı günü 31 dereceye ulaşacak en yüksek hava sıcaklıklarının, çarşamba ve perşembe günlerinde 31 dereceye çıkacağı tahmin ediliyor. Bu kentte 3 Haziran Cuma günü yer yer sağanağın etkisiyle 2 derecelik sıcaklık düşüşü görülecek.




Balıkesir'de 6 derecelik artışla yarın 31 dereceye çıkacak sıcaklıklar, salı, çarşamba ve perşembe günlerinde 32, cuma günü 30 derecelerde seyredecek.

Çanakkale ve Yalova 30 derecenin altında

Çanakkale'de ise sıcaklıklar hafta içinde Bursa ve Balıkesir'e göre daha düşük seyredecek. Bu kentte hava sıcaklıklarının yarın 26, salı, perşembe ve cuma günlerinde 27, çarşamba da 28 derece olması öngörülüyor.
Yalova'da 6 derecelik artışla yarın, salı ve çarşamba günlerinde hava sıcaklıkları 29 dereceye ulaşacak. Sıcaklıklar, perşembe günü 1 derece azalacak. Kentte cuma günü yer yer sağanak ve 27 derecelik hava sıcaklığı bekleniyor.​
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.