Hava Durumu

Ev bakma kavgasında silahlar peş peşe patladı

Bursa’da silah ve bıçakların konuştuğu kiralık ev bakma kavgasında biri polis 4 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 16:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ev bakma kavgasında silahlar peş peşe patladı
Olaydan sonra vatandaşlar tarafından linç edilmek istenen eli silahlı şüpheli, güven timleri tarafından kurtarılarak gözaltına alındı. Polis, aksiyon filmlerini aratmayan sıcak kovalamacanın yaşandığı olayla alakalı firar eden iki şüphelinin peşine düştü.

\"\"

Edinilen bilgiye göre, olay saat 16.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesinde Doğanbey TOKİ Konutları’nda meydana geldi.

\"\"

 İddiaya göre, kiralık ev bakan müşterilerle emlakçı arasında tartışma çıktı. Sözlü tartışmasının büyümesi üzerine bıçak ve silahlar konuştu. Kanlı kavgada Murat K, emlakçı Hakan B. silahla yaralandı. Hastane yanında ambulans bekleyen yaralılara ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı. 

\"\"

Olaydan sonra elinde silahla kaçmaya çalışan şüphelinin peşine esnaf da düştü. Film setini aratmayan kovalamaca kameralara böyle yansıdı. Güven timleri tarafından yakalanan ve kulağından bıçakla yaralanan 21 yaşındaki şüpheli Ali S.’yi linç edilmekten polisler kurtardı. Bu sırada bir polis memuru Y.Ç. da hafif şekilde yaralandı.

Yaralılardan biri vatandaşlar tarafından özel araçla, diğeri ambulansla hastaneye sevk edildi. Polis olaydan sonra firar eden 2 şüphelinin peşine düştü. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.