Hava Durumu

Bursa'nın kanını donduran çifte cinayette sır perdesi aralanıyor

Bursa’da, pompalı tüfek ile ateş edilerek öldürülen, cesetleri 1r kilometre ara ile bulunan iki kadının 41 yaşındaki Mükerrem Alemdağ ile kızı 21 yaşındaki Fadime Aytekin Demirkıran olduğu belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2015 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2015 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın kanını donduran çifte cinayette sır perdesi aralanıyor
Merkez Yıldırım İlçesi İsmetiye ile Samanlı Mahallesi arasında bulunan meyve bahçelerinde geçen pazar günü saat 22.00 sıralarında bir kadın cesedi bulundu. İhbar üzerine jandarma ekipleri, toprağa gömülmek istenen ve bu başarılamayınca üzerine hasır örtülen cesedin çevresinde 5 pompalı tüfeğe ait boş kartuş ele geçirdi. Sabah çevrede kanıt arayan jandarma ekipleri 1 kilometre uzaklıkta genç bir kadın cesedi buldu. Yine pompalı tüfek ile öldürülen cesedin çevresinde pompalı tüfeğe ait boş 4 kartuş olduğu tesbit edildi. Üzerinde kimlik bulunmayan cesetler kime ait olduğunun tesbit edilmesi ve ölüm nedenlerinin araştırılması için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. 



Dört yıl önce kocasından boşanmış olan anne ile kızının, annenin erkek arkadaşı tarafından kıskançlık nedeniyle öldürülmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Üzerlerinden kimlik çıkmayan kadınların, parmak izlerinden de 41 yaşındaki Mükerrem Alemdağ ile 21 yaşındaki kızı Fadime Aytekin Demirkıran olduğu belirlendi.

ERKEK ARKADAŞ VE OĞLU ARANIYOR                                  

Jandarma Yıldırım’da oturan kurbanlardan annenin 4 yıl önce kocasından boşandığını; anne ile kızın aynı işyerinde çalıştığını belirledi.  Öldürülen genç kadının da eşiyle ayrı yaşadığı iddia edildi.
Mükerrem Alemdağ’ın evli bir erkek arkadaşının olduğu, anne ile kızının bu kişinin eşini telefonla arayıp taciz ettikleri, bu nedenle kavgalı oldukları kayıp erkek arkadaş ve oğlu tarafından  öldürülmüş olabileceği iddialarını araştıran jandarmanın kimliği gizli tutulan bu kişiye ulaşamadığı öğrenildi.

Özel bir ekip olayın aydınlatılması için çalışıyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.