Hava Durumu

Bursa'nın konuştuğu kanlı olayda flaş iddia!

Bursa'nın Gemlik İlçesi'nde 30 yaşındaki Düzgün Akyıldız'ı, çıkan tartışma sonucu yeni evlendiği eşinin gözleri önünde ekmek bıçağıyla öldürmek suçundan dün ömür boyu hapis cezasına çarptırılan 27 yaşındaki Erşan Yıldız'ın, olaydan bir gün önce gasp suçundan gözaltına alınıp serbest bırakıldığı ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'nın konuştuğu kanlı olayda flaş iddia!
Gemlik'te bir fabrikada işçi olarak çalışan Düzgün Akyıldız, geçen 26 Aralık’ta Balıkpazarı Mahallesi'ndeki eşinin bürosuna yemek getirirken, daha önce tartıştığı Erşan Yıldız tarafından bürodan indirilip bıçaklanarak öldürüldü.



Olaydan sonra cinayette kullandığı bıçağı atıp kaçan Erşan Yıldız polis tarafından yakalanarak mahkemece tutuklandı. Yıldız, yargılandığı Bursa 7'nci Ağır Ceza mahkemesi'nce dünkü duruşmada 'ömür boyu' hapis cezasına çarptırıldı.



BİR GÜN ÖNCE GASP SUÇLAMASINDAN SERBEST BIRAKILMIŞ

Erşan Yıldız'ın Gemlik'te Düzgün Akyıldız'ı öldürdüğü 26 Aralık tarihinden bir gün önce bir kahvede otururken, buraya gelen Nizamettin S. adındaki çocuğu döverek cebinde bulunan 5 lira 50 kuruşu aldığı belirtildi. Bu nedenle gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Yıldız'ın, bu suçtan Bursa 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde geçen hafta çıktığı ilk duruşmada 7,5 yıl hapis cezasına çarptırıldığı belirlendi. Öldürülen Düzgün Akyıldız'ın yakınları, "Erşan Yıldız gasp suçundan o zaman tutuklanmış olsaydı Düzgün'ü öldüremeyecekti. Bir insanın yaşamı bu kadar basit mi?" dedi.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.