Hava Durumu

Bursa’nın Maslak’ı olacak

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, İstanbul Caddesi Sanayici ve İş Adamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Yakup Altınöz ve yönetim kurulu üyelerini Ördekli Kültür Merkezi’ndeki makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 20:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 20:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa’nın Maslak’ı olacak
Son dönemde İstanbul caddesinde yürütülen çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette söz alan İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz, İSSİAD olarak İstanbul Caddesi’ni oldukça aktif bir hale getirmek için ciddi çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Yıllardır yeterli ilgiyi görmeyen İstanbul Caddesi’nde son dönemde Osmangazi ve Büyükşehir Belediyesi’nin önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini belirten Altınöz, “İstanbul Caddesi’nin önünü açacak çalışmalar için Başkanımız Mustafa Dündar’a çok teşekkür ediyorum. Yapılan bu çalışmalar sonucunda İstanbul Caddesi kısa sürede Bursa’nın ve Osmangazi’nin parlayan yıldızı olacak. İş adamları olarak bizler de üzerimize düşeni yapacak ve İstanbul yolunun Bursa’ya yakışır bir cadde olması için projeler üreteceğiz. İstanbul Caddesi, Bursa’nın Maslak’ı olacak” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, “Bursa’nın kuzey giriş kapısı olan İstanbul Caddesi, ne yazık ki çok ihmal edilmiş. Yıllarca hak ettiği ilgiyi görmemiş. Son dönemde bu bölgede yeni düzenlemeler yaparak, caddenin Bursa’ya yakışır hale gelmesi için önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyemiz de raylı sistemi caddeye kazandırıyor. Bizlerin dışında bölgede iş dünyasının da ciddi yatırımları yükseliyor. Bunda, İSSİAD gibi kuruluşların da çok büyük katkısı var. Osmangazi Belediyesi olarak kentsel dönüşüme yönelik birçok projeyi hayata geçirdik ve bu çalışmaları önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz. Bu anlamda İstanbul Caddesi’ni de oldukça önemsiyor, İSSİAD’ın çalışmalarını takip ediyoruz. İstanbul Caddesi kısa süre sonra yepyeni bir görünüme kavuşacak. Yakup Bey’in de ifade ettiği gibi Bursa’nın Maslak’ı olup hak ettiği değeri bulacak” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.