Hava Durumu

Bursa'ya birde bu gözle bakın!

Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın değerlerini insansız hava aracı (drone) ile kuşbakışı gözler önüne seriyor.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 15:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Bursa'ya birde bu gözle bakın!
Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü drone insansız hava aracı ekibi, bu kez Bursa’yı kuş bakışı olarak görüntüledi. Daha önce Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlamak için yapılan ‘doğa için uç’ ve ‘vatan için uç’ gibi projelere de destek veren Büyükşehir Belediyesi drone ekibi, bu defa Bursa için uçtu. ‘Elimde sazım Bursa’da gözüm’ adlı ödüllü Bursa klibi ve ‘Gelenekselden evrensele Bursa’ adlı çalışmayla Bursa’yı tanıtan Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Yer Gök Bursa’ adlı yeni eseri, şehri bu kez kuş bakışı olarak gözler önüne seriyor.

İşte kuş bakışı Bursa..


‘Yer gök Bursa’; Uludağ’dan Karacabey Longozu’na, İznik’ten Muradiye Külliyesi’ne ve sahillere kadar Bursa’nın sahip olduğu tarihî e tabiî güzellikleri gözler önüne seriyor. Büyükşehir Belediyesi drone ekibi Ahmet Akhan ve H. Mücahit Pehlivan tarafından gerçekleştirilen çekimler, şehrin yerden göğe bütün zenginliklerine mercek tutuyor.



Proje Koordinatörlüğünü Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürü Saffet Yılmaz’ın üstlendiği çalışma, H. Mücahit Pehlivan’ın yönetmenliğinde gerçekleştirildi. Tamamı drone ile yapılan çekimler, izleyenlere Bursa’nın gizli kalan eşsiz güzelliklerini farklı bir bakış açısıyla görme şansı tanıyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehrin tanıtımına yönelik çalışmalara önem verdiklerini belirterek, “Bursa bütün zamanların en güzel şehirlerinden. Tarihî, doğal mekanları, kültürel birikimiyle yeryüzünün ayrıcalıklı şehri olan Bursa’nın tanıtımı için yaptığımız çalışmalarımız ses getiriyor. İlk klibimiz ödül alan güzel bir tanıtım klibiydi. Aynı çalışmayı genişleterek ikinci klibi de hazırladık. İnsansız hava aracı (İHA) ile yapılan çekimlerde şehrimizin güzelliklerini havadan izleme şansı buluyoruz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.