Hava Durumu

‘Bursa’ya hançer saplandı’

CHP MYK üyesi Gürsel Tekin, Sönmez Medya Grubu’nu ziyaret etti. AS TV’de yayınlanan Objekif Özel’e konuk olan Tekin, Bursa’daki kentsel dönüşüm sürecini eleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2012 10:17
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2012 10:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
‘Bursa’ya hançer saplandı’

Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi MYK üyesi Gürsel Gürsel Tekin, Sönmez Medya Grubu’nu ziyaret etti. Sönmez Medya Grubu Genel Müdürü Burak Özgün’ün yanı sıra, Bursa Hakimiyet Genel Yayın Yönetmeni Aysın Komitgan ve AS TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Boztürk ile görüşen Tekin, daha sonra Aysın Komitgan’ın sunduğu Objektif Özel programının konuğu oldu.

‘Bursa’nın kalbindeki ucube’

Siyaset Akademisi programında ‘Bursa’daki kentsel dönüşüm sürecinin’ ele alındığını belirten Tekin, Doğanbey TOKİ konutlarıyla ilgili sert açıklamalarda bulundu. Tekin, “Bursa tarih boyunca, ‘yeşil Bursa’ diye anıldı.

Ancak Doğanbey TOKİ konutları Bursa’nın kalbine saplanan bir hançer oldu. Kars’taki heykelleri görerek ‘Ucube’ diyen Başbakan, Bursa’nın kalbindeki bu ucubeleri nasıl oldu da görmedi?” diye sordu.

‘Balyoz Planı’ davası

‘Balyoz Planı’ davasına da değinen Gürsel Tekin, yargılamanın siyasi olduğunu öne sürdü. Tekin, “Balyoz’da yargılananların, darbe yapmak istediği iddia ediliyor. Ancak darbelerden arındırmak için hiçbir yasal düzenleme yapılmıyor. Kenan Evren’in anayasasının üzerine oturup hukuk işletilemez. DGM’nin adı değişti, özel yetkili mahkeme oldu. Bilim insanları, milletvekilleri, öğrenciler, gazeteciler tutuklanıyor, intikam duygusuyla hareket ediliyor” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.