Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan için çarpıcı İnegöl detayı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Bursa ziyaretindeki ilk durağı İnegöl'de iki farklı durum bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Cumhurbaşkanı Erdoğan için çarpıcı İnegöl detayı
Bursa Hakimiyet Köşe Yazarı Ersel Peker, bugünkü köşesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İnegöl ziyaretini taşıdı... Erdoğan için İnegöl'de iki farklı durumun oluştuğunun altını çizen Peker, ilçede AK Parti'nin aldığı oy oranları ve düzenlenen FETÖ operasyonlarıyla ortaya çıkan iki farklı durumun detaylarını aktardıı...

İşte Ersel Peker'in o yazısı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere yarın Bursa’ya gelecek.
Cumhurbaşkanımızın ilk durağı İnegöl olacak.
Hayırsever tarafından yaptırılan eğitim kampusunun açılışını yapacak olan Erdoğan için İnegöl, iki farklı konumda bir ilçe haline geldi.
Nedenlerini, niçinlerini okuyunca eminim siz de hak vereceksiniz...
Kuruluşundan bu yana yapılan tüm seçimlerde AK Parti’ye Bursa ve Türkiye ortalamasının çok üzerinde oyun çıktığı bir yerdir İnegöl.
Hatta Cumhurbaşkanlığı referandum ve sonrasındaki seçimlerde Erdoğan’ın her dört kişiden 3’ünün oyunu aldığı ilçedir burası.
Refah Partisi’nde olduğu gibi AK Parti’nin de kuruluş aşamasında önemli kararların alındığı toplantılara ev sahipliği yapan ilçedir İnegöl.
Onun için değerlidir İnegöl.
Buraya kadar her şey normal.
Ne zaman ki, 17-25 Aralık operasyonları ve ardından Fethullah Gülen’in terörist ilan edilmesi sonrası yaşanan 15 Temmuz darbe girişimi İnegöl’de bazı gerçekleri de gözler önüne sermiştir.
Üst satırlarda aktardığımız gibi Cumhurbaşkanı’nı her döneminde farkını ortaya koyacak farkındalık yaratacak şekilde destek veren İnegöl, şimdi ise FETÖ’nün kentimizde en fazla yoğunlaştığı ilçe olarak karşımıza çıkmaktadır.
Örgütün karargahı denilebilecek şekilde kullandığı ilçede yapılan operasyonlarda 60 kişi tutuklanırken 350 kişi hakkında soruşturma başlatılmıştır.
Yine enteresandır, İnegöl’de FETÖ’ye ait veya bağlantılı olduğu gerekçesiyle devlete geçen dernek, okul ve taşınmazların değeri adeta dudak uçuklatıyor.
El konulan 9 gayrimenkulün toplam değeri 30 milyon liradır.
Yarın İnegöl’e gelecek olan Cumhurbaşkanı’nın, ortaya çıkan bu iki farklı tablo üzerinden vereceği mesaj bakalım nasıl olacak.

Ersel Peker'in bugünkü yazısının devamını okumak için tıklayınız...
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.