Hava Durumu

Dekan Canbolat yeniden görevde

Yükseköğretim Kurulu'nun (YÖK) talebi üzerine Türkiye genelindeki birçok rektör ve dekan gibi istifasını sunan İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, YÖK kararıyla yeniden görevine iade edildi. 

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2016 22:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2016 22:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dekan Canbolat yeniden görevde
20 Temmuz 2016 tarihinde YÖK tarafından devlet ve vakıf üniversitelerinde görevli bin 577 dekanın, FETÖ terör örgütü soruşturmaları kapsamında istifasını istemişti. Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Canbolat’ta bu istek üzerine istifasını sunmuştu. İnegöl İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim S. Canbolat, YÖK genel kurulunun 28 Temmuz tarihli toplantısında yeniden İnegöl İşletme Fakültesi Dekanlığı görevine atandı.

İstifasını verdikten sonra bile görevini yerine getirerek eğitim faaliyetlerini sürdüren Dekan Canbolat, "İstifa taleplerini daha öncede normal bulduğumu açıklamıştım. Terör odaklarının temizlenmesi gerekiyordu. YÖK, son toplantısını gerçekleştirdi. 28 Temmuz tarihli toplantı sonucunda görevimize yeniden atandık. Her şeyin hayırlısı olsun” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.