Hava Durumu

Dış denetçilerden Nilüfer’in projelerine övgü

Nilüfer Belediyesi’nde, yönetim sistemlerinin belgelendirilmesi kapsamında Türk Loydu Vakfı tarafından gerçekleştirilen dış denetim süreci tamamlandı. Performans olarak Nilüfer Belediyesi’ni genel anlamda başarılı bulan denetçiler, birçok projeye övgü yağdırdı. 

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2016 19:55
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2016 19:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Dış denetçilerden Nilüfer’in projelerine övgü
Türk Loydu Vakfı’nın Nilüfer Belediyesi’nde ISO 9001 kalite yönetim sistemi, OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği ile ISO 14001 çevre yönetim sisteminin belgelendirilmesi standartlarını değerlendirdiği üç günlük denetim sona erdi. Türk Loydu Vakfı Baş Denetçisi Osman Bahadır Cömert’in ekip lideri olduğu denetimlerin tamamlanmasının ardından Nilüfer Belediyesi Basın Toplantı Odası’nda kapanış toplantısı düzenledi. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan yardımcıları ve idari müdürlerin de yer aldığı toplantıda Baş Denetçi Osman Bahadır Cömert yaptıkları değerlendirmeleri açıkladı.

Nilüfer Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek çalışmalara imza attığını söyleyen Cömert, özellikle bazı projelere övgüler yağdırdı. Kurum içi şeffaflık ve yönetim anlayışının güçlü olduğuna dikkat çeken Cömert, “Güçlü liderlik olması kurumun ufkunu ve organizasyonel yönünü güçlendirmiş. Katılımcı demokrasi anlayışı, sosyal kültürel projeler dikkat çekici. Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, Nilüfer Müzik Festivali, Oyun Engel Tanımaz Parkı, kütüphanecilik, çevre, sportif çalışmalar takdire değer. Ayrıca birçok projeden de ödül almışsınız. Karbon emisyonlarının azaltılmasına yönelik sözleşmeye imza atmanız ve diğer projelerde de taahhütlerde bulunmanız çok güzel, kendine güveni ortaya koymakta. Teknoloji ve yeniliği takip ederek kurumsal kimlik oluşturmada süreklilik sağlamanız çok önemli” dedi.

Denetim ekibine teşekkür eden Bozbey ise, önerilerin çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bozbey, “Denetimlerin başarıyla geçmesi memnuniyet verici. Önerileri dikkate alarak ve gereken hassasiyeti göstererek çalışmalara devam etmeliyiz. Buradan çıkan başarılı performans bizleri rehavete sürüklememeli. Mükemmellik yolculuğunda yenilikçi uygulamalarla ilerlemeliyiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.