Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl Fuar Merkezi'ne Başbakan'dan destek

Mobilya sektörünün lideri İnegöl'de dev fuar organizasyonlarına ev sahipliği yapacak Mobilya Fuar Merkezi için çalışmalar hızlandı. MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım'ı ziyaret ederek, yeni yapılacak İnegöl Fuar Merkezi projesi hakkında bilgi vererek destek istedi.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2016 15:33
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2016 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 İnegöl Fuar Merkezi'ne Başbakan'dan destek
İnegöl'de fuar organizasyonlarını gerçekleştiren Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF AŞ.) Yönetim Kurulu Başkanı ve İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği (İMOSDER) Başkanı Yavuz Uğur'dağ, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte Başbakan Binali Yıldırım'ı meclisteki odasında ziyaret etti. Başbakan Yıldırım'a 8-15 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı için davetiye sunan Uğurdağ, daha sonra yeni fuar merkezi ile ilgili bilgi verdi. İnegöl Bursa yolu üzerinde 80 dönüm arazi üzerine yapmayı planladıkları İnegöl Fuar Merkezi'nin şimdikinin 4 katı büyüklüğünde olacağını kaydeden Yavuz Uğurdağ, 93 bin metre kapalı alana sahip fuar merkezinin 50 bin metrekaresinin teşhir alanlarından oluşacağını açıkladı. Halen Hikmet Şahin Kültürpark alanı içindeki mevcut fuar alanında yılda iki kez fuar organizasyonu yaptıklarını ifade eden MODEF Başkanı Yavuz Uğurdağ, "Mevcut alan artık yeterli gelmiyor. Yapmayı düşündüğümüz yeni fuar merkezinde mobilyanın yanı sıra makine, tarım ve tekstil başta olmak üzere diğer fuar organizasyonlarını da yapabileceğiz" diyerek Başbakan'dan projeye destek istedi.

Ziyarette Yavuz Uğurdağ'a eşlik eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de, İnegöl'ün ekonomik olarak artık çok büyüdüğünü ve kabuğuna sığmadığını belirterek, büyük organizasyonların yapılacağı merkezlere gereksinim olduğunu dile getirdi. İnegöl'ün mobilya sektöründe Türkiye'nin lideri konumunda olduğunu vurgulayan Milletvekili Hüseyin Şahin, "Sektörel fuar organizasyonları için artık daha büyük merkeze ihtiyacımız var. Büyük ve modern bir proje hazırladık. Bu proje yaşama geçirildiğinde İnegöl ekonomisine çok büyük katkıları olacak. Başbakanımızı yanımızda görmek bize moral oldu" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.