Hava Durumu

İnegölspor 30. yılını Gülben Ergen'le kutladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden İnegölspor, 30'uncu yılını Gülben Ergen konseriyle kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2013 14:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2013 14:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İnegölspor 30. yılını Gülben Ergen'le kutladı

Hotel Angelacoma’da düzenlenen 30'uncu yıl gecesine; AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Kaymakam Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile çok sayıda davetli ve taraftar katıldı. Gece, ses sanatçısı Metin Levent’in konseri ile start aldı. Sanatçı, seslendirdiği arabesk ve hareketli parçalarla katılanları coşturdu.

İnegölspor Kulübü Başkanı İlhan Korkmaz, hedeflerinin PTT 1. Lig olduğunu belirterek, "Bu yolda taraftarlarımızdan, esnafımızdan, sanayicilerimizden destek bekliyoruz. Bu geceki tablo bize gurur verdi. Her biriniz bir çatı altında birleştiniz ve bizi yalnız bırakmadınız. Bizler bu yolda varımızı, yoğumuzu ortaya koyacağız. Futbolcu kardeşlerimiz de saha içinde centilmence, fairplay çerçevesinde aldıkları sonuçlarla bizleri PTT 1. Lig'e taşıyacak" diye konuştu.

Konuşmaların ardından alkışlar eşliğinde sahne alan Gülben Ergen, seslendirdiği şarkılarla katılanlara unutulmaz anlar yaşattı. Masaları tek tek gezerek sevenleri ile şarkılarını seslendiren ünlü sanatçı, hayranları ile fotoğraf çektirdi.Milletvekili Hüseyin Şahin, sanatçıya üzerinde Gülben Ergen yazılı İnegölspor formasını hediye ederken, Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, Ergen'in kurucusu ve başkanı olduğu "Çocuklar Gülsün Diye Derneği"ne 5 bin liralık çek verdi.Yapılan bağıştan İnegöl'e gelirken yolda haberi olduğunu ve çok mutlu olduğunu belirten Ergen, dernek olarak Türkiye genelinde 16'ncı okulun yapımının tamamlandığını, 17'nci okulun inşaatına başlayacaklarını ifade etti. Ergen, İnegöl’e okul yapma sözü vererek, “İnegöl’e bir okul feda olsun” dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.