Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşte Bursa'nın konuştuğu o düğün

Cumhurbaşkanı Erdoğan, programın sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin oğlu Ömer Altepe ile BTSO Başkanı İbrahim Burkay’ın kızı Merve Burkay’ın düğün törenine katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 20:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 20:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
İşte Bursa'nın konuştuğu o düğün
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin oğlu Ömer Altepe, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay’ın kızı Ayşe Merve Burkay’la evlendi.

İşte o anlar...


NİKAHI BAŞKAN ALTEPE KIYDI

Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (Merinos AKKM) gerçekleşen törende, çiftin nikahlarını Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kıydı.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"


Çiftin şahitliklerini ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptı.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Başkan Altepe’den evlilik cüzdanını alan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Altepe ve Burkay ailelerini tebrik etti.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Mutlulukların paylaşıldıkça çoğaldığını fakat kötü günlerde de sabredildikçe bunların mutluluğa dönüştüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çıktıkları uzun yolculukta iyi yetişmiş gençlerimizin bu ülkede oluşturacağı güçlü aileler, güçlü bir millet olmamızın da yolunu açacaktır. Ben burada bunu görüyorum. Yıllardır tanıdığım bu iki ailede bu iki yavrumuzun akdi bizleri mutlu etmiştir. Rabbim kötü günler göstermesin. En kötü günleri bugünkü gibi olsun” dedi.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Nikahın ardından aile cüzdanını Cumhurbaşkanı Erdoğan takdim etti.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Törene Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi, bakanlar, valiler, siyasiler, işadamları ve belediye başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

\\\\\\\\\\\\\\\"\\\\\\\\\\\\\\\"

Siyaset ve iş dünyası temsilcilerini Merinos AKKM'de buluşturan nikaha katılan Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ve eşi Ümran Sönmez, Altepe ile Burkay ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.