Hava Durumu

Karacabey Sempozyumu sona erdi

Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası ve Meslek Yüksekokulu’nun birlikte düzenlediği Karacabey Sempozyumu’nun kapanış ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2015 16:21
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2015 16:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Karacabey Sempozyumu sona erdi
Değerlendirme toplantısında, bir buçuk yıllık zaman zarfında 8 başlıkta düzenlenen çalıştayların ve ekim ayında yapılan sempozyumun sonuçları ele alındı. Karacabey’in gelecek vizyonunu belirlenmesi hususunda tespit edilen meseleler ve çözüm yolları görüşüldü. Karacabey Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Sempozyum Düzenleme Kurulu Başkanı Naci Güncü, katılanlara katkıları için teşekkür etti. Sempozyumun maksadına ulaşacağına inancının tam olduğunu belirten Güncü, bugün düzenlenen toplantının, yapılan tüm çalıştayların ve tamamlanan sempozyumun bir özeti olacağını ifade etti.

Toplantıda söz alan Uludağ Üniversitesi Karacabey Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tayar, Karacabey Harası içerisinde Uludağ Üniversitesi Bitkisel ve Hayvansal Üretim AR-GE Merkezi, MYO’da Karacabey’e özgü domates tohumlarının korunması, Karacabey’in tüm üretim değerlerinin e-ticaret ile dünyaya açılması konularında hazırladıkları projeleri paylaştı.

Toplantıda ayrıca sempozyum kitabında yer alacak bildiriler ile ilgili hususlar değerlendirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.