Hava Durumu

"Kardeşliğimize gölge düşmesin”

23 hemşeri derneğinin bir araya gelmesiyle oluşan Bursa Anadolu Dernekleri Federasyonu’ndan (BADEF) birlik mesajları geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2016 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2016 14:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Kardeşliğimize gölge düşmesin”
“DEVLETİMİZİN YANINDAYIZ”
 
24 Ocak’taki genel kurulda İhsan Akın’dan görevi devralan Ensar Seyhan, doğusundan batısına kadar tüm hemşeri derneklerine kapılarının açık olduğunu söyledi. Seyhan, “Divan başkanımız Hasan Erdem’in sayesinde demokratik bir seçim geçirdik. Aynı çatı altında eli olmayanın eli, gözü olmayanın gözü, adliyede avukatı, hastanede hasta bakıcısı oluyoruz. Bazı şer odaklarının ülkemize zarar verdiği bir dönemde aynı kaptan su içiyoruz. Ben ne kadar Ağrılıysam o kadar Antepliyim. Ne kadar Maraşlıysam o kadar Bursalıyım. Bu kardeşliğimize gölge düşmesini istemiyoruz. Tüm gücümüzle devletimizin yanındayız” dedi.


 
ÖRNEK BİRLİKTELİK
 
Divan Başkanlığını yürüten Bursa Gaziantepliler Derneği Başkanı Hasan Erdem de BADEF’in örnek bir birlikteliğe sahip olduğunu belirterek, “Bundan sonraki genel kurullarımızın da sevgi saygı çerçevesinde geçmesini diliyoruz. Bütün dernek başkanlarımıza görev düşüyor. Bir sivil toplum örgütünün başarılı olması için önce kendi içindeki birlikteliği sağlaması gerekiyor. BADEF’in içinde tüm bölgelerden dernekler var. Üye olmak isteyen herkese kapımız açık” diye konuştu.
BADEF Genel Başkan Yardımcısı Bursa Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Nuri Sert ise terör olaylarının son bulmasını istediklerini ifade ederek, ““BADEF’in kurulma amacı beraberliktir. 6 yıldır bunun için çalışıyoruz” dedi. Fatmagül EREL
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.