Hava Durumu

Köy şenliğinde darbecilere tepki

Bursa'nın Gemlik ilçesinin Hamidiye Mahallesi’nde düzenlenen köy şenliğinde vatandaşlar darbe girişimine tepki gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 Köy şenliğinde darbecilere tepki
Bu yıl 16’ıncısı gerçekleşen şenliğe Belediye Başkanı Refik Yılmaz, STK ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Belediye Bandosu konseri, çeşitli yarışmalar yapılan şenliğe katılanlara etli pilav ve ayran ikram edildi. Hamidiye sakinleri, 15 Temmuz darbe girişimine tepki göstererek, şenliğe Türk bayraklarıyla katıldı.

Belediye Başkanı Refik Yılmaz, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Her türlü siyasi görüş ayrılıklarının bir kenara bırakılması gerektiğine dikkat çeken Yılmaz, “Cuntacı, gözü dönmüş katiller, baskıcı rejim ve otorite kurmak için Türkiye düşmanları ve istihbarat servisleri ile iş birliği yaparak darbe teşebbüsünde bulundu. Allah bir daha bunlara fırsat vermesin. Yavrularımızın, torunlarımızın geleceğini kimseye çaldırmamak için bu nöbetleri tutmalıyız. Suriye gibi olmamak, Mısır’daki kardeşlerimizin düştüğü duruma düşmemek için ülkemize ve geleceğimize 15 Temmuz’da olduğu gibi bundan sonra da hep birlikte sahip çıkacağız. Türkiye yenilmeyecek, bu millet eğilmeyecek” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.