Hava Durumu

LPG'li otomobil alev aldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir öğretmenin kullandığı otomobil seyir halindeyken yandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2013 20:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2013 20:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
LPG'li otomobil alev aldı

İnegöl'de şehrin en işlek caddesi olan Nuri Doğru Caddesi'nde belediye önünde meydana gelen olayda, hareket halindeyken yanan LPG'li araç korkulu anlar yaşattı. Sevil K. yönetimindeki 16 KEN 39 plakalı özel otomobil, belediye ışıklarında kırmızı ışıkta beklemeye başladı. O sırada aracın motor kısmından dumanlar çıktığını gören vatandaşlar, durumu sürücüye bildirdi. Kamera görüntülerinde panikle araçtan çıkan sürücü, ilk olarak özel otomobilin tüp kısmının bulunduğu arka bagajı açıp, tüpün çıkışını kesmek istedi. Şoka giren,

Hamzabey İlköğretim Okulu sınıf öğretmeni Sevil K., vatandaşların uyarısı üzerine araçtan uzaklaşarak belediyeye sığındı. Haber verilmesi üzerine, zabıta ekipleri belediye binasından temin ettikleri yangın söndürme tüpleri ile araç yangınına müdahale ederek söndürdüler.

Her ihtimale karşına olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri soğutma çalışmaları yaptı. Söndürme çalışmalarını izleyen bayan sürücü ise gözyaşlarını tutamadı. Yangına kısa sürede müdahale edilmesi ile muhtemel bir patlamanın önüne geçilirken, özel otomobil olay yerine gelen çekici ile yoldan kaldırıldı. Aracının yandığını eşinden öğrenip olay yerine gelen Zafer K. ise, eşini teselli etmeye çalıştı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.