Hava Durumu

Meteoroloji'den Bursa için kritik uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Balıkesir, Manisa, Bursa ve Çanakkale çevrelerinde gök gürültülü ve kuvvetli sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Meteoroloji'den Bursa için kritik uyarı
Meteoroloji’den yapılan açıklamada, kuvvetli yağış nedeniyle su baskını, lokal dolu, yıldırım ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi oluşması muhtemel risklere karşı uyarı yapılarak, şöyle denildi: 
 
"Balıkesir, Manisa, Bursa ve Çanakkale çevrelerinde görülecek yağışların;Balıkesir il geneli ile Bursa’nın batısı, Manisa’nın kuzey ve Çanakkale’nin doğu kesimlerinde etkisini artırarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış ve lokal dolu şeklinde devam etmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını, lokal dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

BURSA

Meteoroloji Genel Müdürlülüğü'nden yapılan son değerlendirmelere göre, Bursa ve çevresinde pazar ve pazartesi günü yer yer sağanak yağış görülecek. Salı günü ara verecek yağışların çarşamba günü ise yeniden etkili olması tahmin ediliyor.

26 Haziran Pazar 
22ºC 35ºC Yer yer sağanak yağışlı

27 Haziran Pazartesi
21ºC 32ºC Gök gürültülü sağanak yağışlı

28 Haziran Salı
20ºC 32ºC Parçalı bulutlu

29 Haziran Çarşamba
18ºC 31ºC Gök gürültülü sağanak yağışlı



ANKARA

Hava sıcaklıkları Ankara'da, pazartesi yer yer sağanak yağışlı 33, salı ve çarşamba gök gürültülü sağanak yağışlı 31 dereceye düşecek.

İSTANBUL

İstanbul pazartesi parçalı bulutlu 32, salı gök gürültülü sağanak yağışlı 31, çarşamba gök gürültülü sağanak yağışlı 30 derece olacak.

İZMİR

Hava sıcaklıkları,İzmir'de pazartesi sağanak yağışlı 32, salı çok bulutlu 34 ve çarşamba da gök gürültülü sağanak yağışlı 31 dereceye düşecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.