Hava Durumu

MHP Bursa'da ihraç depremi

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) kazanlar yeniden kaynamaya başladı. MHP Genel Merkezi, Meral Akşener başta olmak üzere bazı muhalif isimlerle yollarını ayırmak üzere hazırlanırken Bursa'dan da iki isim ihraç listesine yazıldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2016 05:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2016 05:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
MHP Bursa'da ihraç depremi
Fatmagül EREL'in haberi

24 Ağustos'ta gerçekleştirilen MHP Bursa İl Yönetim Kurulu toplantısı sonucunda oybirliğiyle eski il başkanlarından Hasan Toktaş ve Yüksel Yılmaz ihraç istemiyle MHP Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Mevcut İl Başkanı Tevfik Topçu da kararı onaylarken kararın gerekçesini; MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında Toktaş ve Yılmaz'ın gerek basında gerek sosyal medya hesaplarında partiyi zedeleyecek, parti aleyhinde kullandığı ifadeler olarak açıkladı.

Partinin olağanüstü kurultay tartışmaları aşamasında muhalif il başkanlarının sözcülüğünü yapan Bursa'nın son seçilmiş İl Başkanı Yüksel Yılmaz, bundan sonraki sürecin savunma, itiraz olduğunu belirterek baskı ile inandıkları davadan vazgeçmeyeceklerini söyledi. Yılmaz, muhalif söylemlerde bulunanları sindirmeye çalıştıklarını belirterek, “İnandığımız şekilde hareket etmeye devam edeceğiz. Partime 25 yılımı verdim” diye konuştu. 

Hasan Toktaş ise hiçbir zaman koltuk kaygısıyla hareket etmediğini ülkücü davaya gönül verdiğini ve bu yolda mücadelesinin devam edeceğini ifade ederek “Önemli olan gönüllerden ihraç olmamak” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.