Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mustafakemalpaşalıların 'dolmuş' isyanı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa İlçesi'nde faaliyet gösteren dolmuşların seferlerine ani bir kararla son verildi. Bu kararın ardından vatandaşlar isyan ederek, dolmuşların yeniden seferlere başlamasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 22:43
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 22:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Mustafakemalpaşalıların 'dolmuş' isyanı
Belediye otobüslerinin gitmediği ya da gidemediği güzergahlardaki vatandaşların hizmet alabilmesi amacıyla faaliyete başlayan dolmuşlar, ani bir kararla seferlerinden men edildi.

Çarşamba gününden itibaren faaliyetlerine son verilen dolmuşçu esnafı haksızlığa uğradıklarını düşünürken, dolmuş güzergahında oturan vatandaşlar ise duruma tepkili. Soğuk havada saatlerce dolmuşlarının gelmesini bekleyen vatandaşlar, dolmuşların çalışmadığını öğrenince tepki göstererek, "Hiç değilse belediye hoparlörlerinden anons edilebilirdi. Bizler de dolmuşların faaliyetlerinin sonlandırıldığını öğrenir, bu soğukta beklemezdik" diye konuştular.

Özellikle perşembe günü, dolmuşların çalışmadığından habersiz vatandaşların uzun süre duraklarda beklemesi tepkiye neden oldu. Dolmuşların faaliyetine UKOME (Ulaştırma Koordinasyon Merkezi) kararıyla son verildiği öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.