Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer’de örnek işyeri sayısı artıyor

Nilüfer Belediyesi’nin sağlıklı koşullarda kaliteli hizmet veren işletmeleri ödüllendirdiği Örnek İşyeri Projesi kapsamında İhsaniye Mahallesi’nde hizmet veren Pizza Taxi “Örnek İşyeri Sertifikası” almaya hak kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 26.10.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Nilüfer’de örnek işyeri sayısı artıyor
Nilüfer Belediyesi’nin gıda sektöründe faaliyet gösteren iş yerlerinde hijyen ve kaliteli hizmet anlayışını geliştirmek amacıyla 2003 yılında başlattığı 'Örnek İşyeri' uygulamasında, belge almaya hak kazanan firma sayısı her geçen gün artıyor. Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’nün denetimleri sonucunda Nilüfer’in İhsaniye Mahallesi’nde hizmet veren Pizza Taxi belge almaya hak kazandı. İşletmeciliğini Mine Erdağ’ın yaptığı Pizza Taxi’ye Örnek İşyeri Sertifikası, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ve Ruhsat İşleri Müdürü Abdullah Koç tarafından verildi.

Yerli bir marka olan Pizza Taxi’ye Örnek İşyeri Sertifikası vermekten onur duyduğunu dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, işletmeci Mine Erdağ’a gösterilen özen için teşekkür etti. Başkan Bozbey, Pizza Taxi ile birlikte Nilüfer’de Örnek İşyeri belgesi alan firma sayısının 29’a çıktığını belirterek, gıda sektöründe insan sağlığının önemine dikkat çekti. Gıda sektöründe insan sağlığını korumak ve Nilüferlilerin hijyenik ortamlarda üretilen ürünleri tüketebilmesi için 2003 yılında Örnek İşyeri projesini başlattıklarını belirten Bozbey, “Sağlık Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz belirli aralıklarla gidiyorlar ve işletmeleri denetliyorlar. Bu denetimler sonucunda da kaliteli ve hijyenik ortamlarda hizmet veren firmalarımıza bu belgeyi veriyoruz. Tüketicilerimiz de bu belgeyi gördükleri işyerinden aldıkları ürünleri gönül rahatlığıyla tüketebiliyor” dedi.

Pizza Taxi işletmecisi Mine Erdağ ise Nilüfer Belediyesi tarafından örnek işyeri gösterildikleri için Başkan Bozbey’e ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Erdağ, “Hijyen, kalite ve tazelikten ödün vermeksizin, şeffaf üretim anlayışı ile açık mutfaklarda, gözler önünde üretim yapıyoruz. Sahip olduğumuz tüm kaynakları, topluma ve çevreye fayda sağlayacak şekilde kullanarak örnek olmayı hedefliyoruz. Türkiye'nin ilk paket pizza restoranı ağını oluşturmak ve markamızı uluslararası pazara taşımak için çalışmalarımız sürüyor” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.