Hava Durumu

Sabıkalı koç yaşlı kadını yaraladı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 18 Mart Şehitler Günü Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 98. yılı kutlamalarından çıkan kadın bir koçun boynuz darbeleri ile yaraladı. Koçun daha evvel de başkalarını süstüğü öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2013 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2013 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sabıkalı koç yaşlı kadını yaraladı!

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Ortaköy'de, Süleyman Ezim İlk ve Orta Okulu'ndaki 18 Mart Şehitler Günü Anma ve Çanakkale Zaferi’nin 98'nci yılı kutlamalarına katılan 75 yaşındaki Safiye Yılmaz, program bitiminde evine gitti. Yaşlı kadın, havanın güneşli olmasını fırsat bilip evinin giriş kapısı önünde bir süre oturdu. O sırada Mithat A, ahırından çıkardığı koyun sürüsünü otlatmaya götürdüğü sırada, sürüden ayrılan bir koç, koşarak evinin önünde oturan yaşlı kadına tosladı. Birkaç kez yaşlı kadının sırtına boynuzlarıyla vuran koç, sahibi Mithat A. tarafından uzaklaştırıldı.

Sırtından ve ayaklarından yaralanan Safiye Yılmaz, olay yerine çağrılan 112 ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tek başına yaşayan 75 yaşındaki yaşlı kadının sol bacağında kırıklar olduğu tespit edildi.

Azgın koçun daha önce de köyde ikamet eden bazı kişileri süstüğü bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.