Hava Durumu

Sabıkalı oto hırsızı Bursa'da yakayı ele verdi

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Y.V. isimli bir şahıs, Gemlik ilçesinde çaldığı bir araç ve oto teybi ile birlikte yakalandı. Daha önce de hırsızlık suçlarından sabıkası bulunan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 22.07.2013 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 22.07.2013 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sabıkalı oto hırsızı Bursa'da yakayı ele verdi

Edinilen bilgiye göre, Orhangazi Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, dün gece geç saatlerde Orhangazi Muradiye Mahallesi Turist yolu üzerinde Gemlik’ten çalındığı belirlenen bir otomobili tespit etti. Saat 01:00 sıralarında araç ile birlikte Y.V. isimli şahıs gözaltına alındı.

Ele geçirilen araç içinde yine Gemlik’te aynı gece bir başka otomobilden çalınan oto teybi de ele geçirildi. Asayiş büro ekipleri konu ile ilgili yaptığı araştırma sonucunda, Y.V. isimli şahsın aynı gece Orhangazi’de bir otomobilden oto teybi, teybe takılı USB cihazı ile park halinde bulunan bir motosikletten benzin çalarken de tespit edildi. Şahıs, polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, şahsın üzerinde hırsızlıkta kullandığı bazı aletler de ele geçirildi. Emniyet müdürlüğünde sorgusu tamamlanan şahıs, adliyeye sevk edildi.

Daha önce de hırsızlık suçlarından çeşitli sabıkaları bulunan Y.V. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.