Hava Durumu

Saniye saniye cinayet

Bursa'da gece kulübünde işlenen cinayet,güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı...

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2016 17:18
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2016 17:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Saniye saniye cinayet
Bursa'da bir kişiyi öldürmesi, 3 kişiyi de yaralaması güvenlik kamerasına yansıyan sanık, 39 yıl hapse mahkum edildi.
Olay, geçen yıl 27 Aralık 2015 tarihinde merkez Nilüfer ilçesi Yeni Karaman Mahallesi Mudanya yolu üzerinde bulunan bir gece kulübünde meydana geldi. Yan yana masalarda oturan iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. İddiaya göre Y.Ç., tabancayla ateş ederek dışarı çıkmak istedi.
İŞTE O ANLAR...

YAN MASAYA KURŞUN YAĞDIRDI 

Y.Ç.'nin silahından çıkan kurşunlar Serdar Öztürk'ün kalbine ve başına, H.Ç., H.K. ve E.B.'nin ayaklarına isabet etti. Bu sırada olay yerinden kaçmaya çalışan Y.Ç. de bacaklarından bıçaklandı. Diğer yaralılarla birlikte hastaneye kaldırılan Y.Ç. tedavisinin ardından tutuklandı.

SON PİŞMANLIK FAYDA ETMEDİ 

Sanık Y.Ç.'nin yargılanmasına 3'ncü Ağır Ceza Mahkamesi'nde devam edildi. İkinci duruşmada pişman olduğunu söyleyen Y.Ç., ‘adam öldürmek’, ‘adam yaralamak’ suçlarından toplam 39 yıl 7 ay hapis cezasına çarptırıldı.

DAVA ÖNCESİ KAVGA

Serdar Öztürk’ün öldürüldüğü, 4 kişinin ise yaralandığı olayla ilgili yargılama öncesi adliye önünde kavga çıktı. Sanığın akrabaları ile yaralananların ve öldürülen Serdar Öztürk’ün yakınları olduğu öne sürülen iki grup birbirine girdi. Kavgada 2 kişi kulağından ve başından aldığı darbelerle yaralandı. Kavga eden taraflar çok sayıda polis ekibi tarafından kısa sürede ayrıldı.

CİNAYET ANI KAMERADA

Öte yandan, geçtiğimiz yıl yaşanan cinayet, güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, Y.Ç.'nin Öztürk'ü silahla vurduğu anlar yer alıyor.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.