Hava Durumu

'Şehrin Işıkları' görücüye çıktı

Balıkesir, Bursa, Çanakkale ve Yalova’nın elektrik dağıtımını üstlenen Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin (UEDAŞ) bu yıl 4’üncüsünü düzenlediği ‘Şehrin ışıkları’ fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar sergilendi. 

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2016 19:14
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2016 19:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Şehrin Işıkları' görücüye çıktı
Yarışmada dereceye girip sergilenmeye layık görülen fotoğraflar, Korupark AVM’de açılan sergide görücüye çıktı. Türkiye’nin her yerinden fotoğrafın katıldığı yarışmanın sonunda düzenlenen sergi 16-22 Kasım tarihleri arasında görülebilecek. Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, UEDAŞ’ın elektrik dağıtım hizmetinin yanında bu tür sosyal projelere büyük önem verdiğini belirterek, “Genel Müdürümüz Mesut Efe’nin sosyal projelere vermiş olduğu destek sayesinde yarışmamız ulusal çapta fotoğraf severlerin buluştuğu bir platforma dönüştü. Önümüzdeki dönemde kültür ve sanata yönelik projelerimiz devam edecek” dedi.

Yarışmanın gördüğü büyük ilgiden çok memnun olduklarını ifade eden Yüce, “Bu yıl ilk sergimizi Korupark AVM ev sahipliğinde açtık. Burada 30 fotoğraf sergileniyor, yarışmaya 1120 fotoğraf katılmıştı. Dereceye giren fotoğraf sahiplerini ödüllendirirken, en güzel kareleri de Bursalılarla buluşturmak istedik. Hafta boyunca Korupark AVM 2. katta bulunan sergiye bütün Bursalıları davet ediyoruz” diye konuştu.

Sergi Bursa’dan sonra Ankara ve firmanın hizmet bölgesi olan Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da açılacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.