Hava Durumu

Sosyete pazarına yoğun ilgi

Bursa'da açılan Sosyete Pazarı'nda en moda marka kıyafet ve aksesuarları, AVM kalitesi ve esnaf pazarı fiyatıyla Bursalılarla buluşuyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2012 11:42
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2012 11:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Sosyete pazarına yoğun ilgi

Bursa Muhtelif Esnaf ve Sanatkârlar Odası (MESO), Osmangazi Belediyesi'nin katkılarıyla geçtiğimiz salı günü hizmete açtığı Yeni Karaman Sosyete Pazarı vatandaşları memnun etti. Türkiye'de son yıllarda hızla gelişen Sosyete Pazarı kültürüne bir yenisi de Bursa MESO'nun girişimleriyle Karaman'da açılan pazara vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. AVM kalitesindeki ürünleri esnaf pazarı düşük fiyatlarıyla vatandaşlara sunulan Yeni Karaman Sosyete Pazarı'nda, ayakkabıdan çantaya, yetişkin ve çocuk kıyafetlerinden kozmetiğe, çeşitli aksesuarlardan züccaciyeye kadar binlerce çeşit markada ürünler bulunuyor. Sosyete Pazarı'na gelen vatandaşlar, satılan mallardan ve fiyatlardan oldukça memnun. Sosyete Pazarı'nın ikinci haftasında esnafın da yüzü gülmeye başladı. Vatandaşlar satılan malları son kaliteli bulurken, satışların son derece ucuz olduğunu belirttiler. Bursa'ya hizmet ettiklerini belirten MESO Başkanı Fehmi Duban, "Bursa'da sosyete pazarını kurduk. Her Salı günleri vatandaşlara hizmet ediyoruz. Bayramdan sonra esnaf pazara daha çok yerleşecek. Mahalle sakinleri pazar hakkında olumlu eleştiriler yapıyor" dedi.

"KAYIT DIŞI EKONOMİNİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ"
Çarşı alışverişlerinin bittiğini belirten Duban, "Ulaşım noktası ve otopark sıkıntısı çarşı alışverişlerini bitirdi. Artık böyle pazarların sayısı daha da artacak. AVM'ler arttığı sürece pazar sayısı da artacak. Esnaf artık nefes alacak. Esnaf dükkanlarda iş yapamaz hale geldi. Haftanın bir günü değişik yerlerde pazarlar kurarak esnafın nefes almasını sağlıyoruz. Düzen oturduktan sonra vatandaşlara kredi kartlı alışveriş imkanı sunacağız. Vade almayacağız. Pazarlarda kayıt dışı ekonominin önüne geçeceğiz" ifadelerini kullandı.

Pazardan çok memnun olduklarını dile getiren esnaf, "Pazarın konumundan memnunuz. Müşteri esnaftan memnun. Zamanla kalite ve çeşitlilik artacak. Pazarın metro durağına yakın olması insanları memnun ediyor. Satışlar son derece güzel" şeklinde konuştular.

Pazardan çok memnun olduğunu dile getiren vatandaşlar ise, "Pazarın açılması çok güzel oldu. Fiyatlardan son derece memnunuz. Esnaf bizlere kaliteli hizmet sunuyor" şeklinde konuştular.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.