Hava Durumu

UEDAŞ'tan iç ısıtan proje

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle eğitim, kültür ve sanat alanında gelişime ortak olmaya devam eden Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) bu yıl dördüncüsünü düzenlediği 'Kardeşim Üşümesin' projesinin startını Bursa’dan verdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2016 19:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2016 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
UEDAŞ'tan iç ısıtan proje
Köy okullarında öğrenim gören öğrencilere kışlık giysi yardımı yapılmasını amaçlayan 'Kardeşim Üşümesin' projesi kapsamında her yıl yaklaşık bin öğrenciye ulaşılıyor. Bu yıl ilk dağıtımı Osmangazi İlçesine bağlı Çaybaşı İlkokulunda gerçekleştiren UEDAŞ, 160 ilkokul öğrencisine kışlık giysilerini dağıttı. UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Levent, Çaybaşı İlkokulu'ndaki öğrencilere kıyafetlerini giydirerek sevinçlerine ortak oldu.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini aktaran UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, çalışmalarında sürdürülebilir etkiler oluşturmak için destek verdikleri projelerin uzun soluklu olmalarına, toplumsal anlamda fayda üretmelerine ve kalıcı yarar sağlamalarına dikkat etikleri söyledi. Bu projeyi gerçekleştirerek farkındalık ortaya koymak istediklerini ifade eden Efe, “Hem ihtiyacı olan çocuklarımıza destek oluyor, hem onların mutluluklarına ortak oluyoruz. Bugün Çaybaşı okulunda minik öğrencilerle buluştuk. Önümüzdeki günlerde projemizin Balıkesir, Çanakkale ve Yalova ayağındaki okullarımızı ziyaret ederek projemize devam edeceğiz” dedi.

Genel Müdür Efe, ayrıca 2013 yılında başlatılan İl Milli Eğitim Müdürlükleri ile koordineli olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere UEDAŞ aracılığı ile her yıl bin adet kışlık giysi yardımı yapıldığını sözlerine ekledi.

Minik öğrenciler okullarına kadar gelip kendilerine kışın üşümemeleri için hediyeler veren UEDAŞ yetkililerine teşekkür etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.