Hava Durumu

Uludağ Üniversitesi'nde flaş atamalar

Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi ve İktisadi İdari Bilimler Fakültesi’ne yeni dekanlar atandı. Prof. Dr. Ülgen Günay Veteriner Fakültesi Dekanı olurken, Prof. Dr. Tayyar Arı da İİBF’nin dekanı olarak göreve başladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2016 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2016 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Uludağ Üniversitesi'nde flaş atamalar
Uludağ Üniversitesi’nde bazı fakülteler, enstitüler ve meslek yüksekokullarında yeni görevlendirmeler yapıldı. Bir süredir vekâleten yönetilen Veteriner Fakültesi’ne Prof. Dr. Ülgen Günay dekan olarak atandı. Geçtiğimiz hafta boşalan İİBF Dekanlığı koltuğuna ise Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı Prof. Dr. Tayyar Arı oturdu.

Öte yandan, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’nde ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’nde de yeni görevlendirmeler belli oldu. Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Bayram Fen Bilimleri Enstitüsü’nün yeni müdürü olurken, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülşah Çeçener de Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nün müdürlüğüne getirildi.

Üniversitenin bazı meslek yüksekokullarında da kan değişikliğine gidildi. Yrd. Doç. Dr. Bülent Gürbüz’ün yerine Keles MYO Müdürlüğü’ne Doç. Dr. Atilla Akpınar, Doç. Dr. Tolga Tipi’nin yerine Harmancık MYO Müdürlüğü’ne Doç. Dr. Halil Ünal, Dr. Serhat Ayas’ın yerine Yenişehir MYO Müdürlüğü’ne Prof. Dr. Mehmet Sincik atandı.

DİNAMİK BİR YAPI İLE ÇALIŞMAYA DEVAM

Yaşanan görev değişiklikleri konusunda açıklama yapan UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, üniversitedeki dinamik yapının korunması yüksek bir performansla çalışmalara devam edilmesi adına bu görevlendirmelerin yapıldığını söyledi. Uludağ Üniversitesi’nin 3. Nesil Üniversite hedefiyle yoluna kararlılıkla devam edeceğini vurgulayan Rektör Yusuf Ulcay, eski yöneticilere verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, yeni yöneticilere de başarılar diledi.

Görevi yeni müdürlere devreden öğretim üyeleri de bugüne kadar kendilerine verdikleri desteklerden dolayı üniversite yöneticilerine teşekkür etti ve her zaman göreve hazır olduklarını belirtti.


 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.