Hava Durumu

Yargıtay Başkanı Cirit Başkan Altepe ile bir araya geldi

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’yi Büyükşehir Belediyesi yeni binasında ziyaret ederek, “Hayırlı Olsun” dileğinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yargıtay Başkanı Cirit Başkan Altepe ile bir araya geldi
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit ile Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binasındaki makamında bir araya geldi.

Askerî Yargıtay Başkanı Hakim Tuğamiral Ahmet Zeki Liman, Askeri Yüksek İdare Mahkemesi Başkanı Hakim Tümgeneral Abdullah Arslan, Hukuk Genel Kurulu Başkanı Seyit Çavdar, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Akarca ve Kamu Başdenetçisi M. Nihat Ömeroğlu da ziyarete katıldı.

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binasını çok beğendiğini belirterek, Bursa’ya ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye “Hayırlı Olsun” dileğinde bulundu. Cirit, Başkan Altepe’yi kente hizmetlerinden dolayı tebrik ederek, “İki gün boyunca Bursa’da gerçekleştireceğimiz ‘Yüksek Mahkemeler Zirvesi’ ile yargıda şeffaflık konusunu değerlendireceğiz. Daha kaliteli bir adalet sistemi için neler yapabileceğimizi konuşacağız. Bu yıl 2.’sini gerçekleştiriyoruz ve bu sene Balkan ülkelerini de ele alacağımızdan dolayı toplantımızı Balkanlara en yakın şehir olan Bursa’da yapmak istedik. Bursa’daki hizmetlerinden ve Balkanlara katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkür ediyorum. Başkan Altepe’yi Osmangazi Belediye Başkanlığı dönemlerinden beri tanıyorum, Bursa’nın çağdaş şehir olması yolunda önemli katkıları var” diye konuştu. Geçmiş yıllarda İnegöl’de görev yaptığını hatırlatan Cirit, özgün mimarisiyle Büyükşehir Belediyesi yeni binasının da Bursa’ya değer katan bir hizmet olduğunu ifade etti.

Bursa’yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Başkan Altepe de Büyükşehir Belediyesi’nin yeni binası hakkında konuklarına bilgiler verdi. Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin tüm hizmet birimlerinin yeni binada aynı çatı altında yer aldığını anlatarak, “Bursa’ya 136 yıl sonra kazandırılan bina, kentin önemli bir ihtiyacına da cevap veriyor. Çağdaş bir Bursa için hizmetlerimize devam edeceğiz. Bursa, güzel bir zirveye ev sahipliği yapacak. Umarım bu zirve büyüyen ve gelişen Türkiye’ye de katkılar sağlayacak önemli bir adım olur” dedi.
Açıklamaların ardından Başkan Altepe ve Yargıtay Başkanı Cirit, birbirlerine hediyeler verdi. Başkan Altepe, Cirit’e Bursa’ya özgü el yapımı kılıç hediye etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.