Hava Durumu

Yıldırım'a modern köprü

Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlamak için yapılan Kaplıkaya Yaya Köprüsü törenle açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 16:23
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 16:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım'a modern köprü
Mimarsinan ve Bağlaraltı mahalle sakinlerinin günlük hayatlarını kolaylaştıracak modern yaya köprüsünün açılış törenine çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

51 metre uzunluktaki betonarme köprünün ahşap kaplama yürüme yolu ile engelli vatandaşların da rahatça kullanabileceği şekilde tasarlandığını söyleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerimizi birbirine bağlayarak, bölge sakinlerinin hayatını kolaylaştırdık. Yıldırım’da başlattığımız kentsel dönüşüm hamlemizde, fizikî değişimin yanı sıra değerlerimizi de muhafaza etmeye dikkat ediyoruz. Hizmetlerimizde kaynaklarımızı tüketmeden gelecek nesilleri düşünerek planlarken, bizi bir arada tutan değerler inşasına her zamankinden fazla önem veriyoruz. Fiziki projelerle birlikte toplumun temelini oluşturan çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik birçok faaliyetimizle birlikte geleceğimizi sağlam temellere oturtmaya devam ediyoruz. Bu hedefi de ayrımcılık yapmadan, şeffaf bir şeklide, kaliteli işler yaparak yeni Yıldırım’ı inşa edeceğiz” dedi.

Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın ise hizmete geçen köprünün ilçe sakinlerini günlük hayatlarını oldukça kolaylaştıracağını söyleyerek, “Yıldırım hızla değişiyor ve gelişiyor. Bu konuda özellikle belediyemiz önemli projelere imza atıyor. Bundan dolayı Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve ekibini kutluyorum, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Büyükşehir Başkan Vekili Abdülkadir Karlık da, Yıldırım’da güzel işlere imza atıldığını vurgulayarak, “Değişen ve gelişen Yıldırım, Bursa’nın değerini daha da artıracaktır” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan İsmail Hakkı Edebali ve beraberindeki protokol mensupları köprünün açılışını gerçekleştirdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.