Hava Durumu

Yıldırım'da altyapı atağı

Yıldırım'da cadde ve sokaklarda asfalt dökümünden, yol açma ve yamalara kadar her gün çok sayıda çalışma gerçekleştiriliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2016 13:27
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2016 13:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
 Yıldırım'da altyapı atağı
Yıldırım Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni imar yollarıyla marka şehir olma yolunda hızla ilerlerken, imar uygulamaları ile yol açma ve genişletme çalışmalarını da sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bir yandan asfalt sererken diğer yandan da yol açma çalışmaları gerçekleştiriyor. Yeni açılan yollar ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Yıldırım’ın gelişimine de katkı sağlıyor. Ekipler 2016 yılı içinde toplam uzunluğu 3 bin 585 metre olan 36 yeni yolu ilçeye kazandırdı. Yerleşim alanlarının büyüdüğünü ve yeni yollara ihtiyaç duyulduğunu belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Şehirler hizmetle gelişir. İş makinelerimiz de bu kapsamda belli bir program dahilinde yeni yollar açıyor. İlçemiz Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olmasının yanı sıra en hızlı büyüyen ilçeleri arasında. Yeni yolların ve yatırımların olduğu yerlerde ticaret yoğunluğu da artıyor” dedi.

MODERN YAPILAŞMAYA YOL AÇIYOR

Daha yaşanabilir Yıldırım hedefi doğrultusunda önemli projeler hayata geçirdiklerini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım’ın her geçen gün büyürken hizmet beklentisinin de arttığını hatırlatarak “İlçemiz büyüyüp, geliştikçe artan nüfusumuzla birlikte hizmet alanımız da genişliyor. Ekiplerimiz gece gündüz çalışarak hizmette mesai kavramının olmadığını gösteriyor. Serilen tonlarca asfalt, yeni açılan kilometrelerce yol Yıldırım’ın geleceğine yapılan yatırımdır” diye konuştu. Bir bölgenin gelişme sürecinde altyapı çalışmalarının öneminin büyük olduğunun altını da çizen Başkan Edebali, “İlçemizde hızlı yapılaşmayla paralel şekilde altyapı çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin geleceğini santim santim planlayarak geleceğe yatırım yapıyoruz, yarınlarımıza hizmet ediyoruz. Her yıl olduğu gibi hava şartları el verdiği sürece asfalt serimi ve yol açım çalışmaları devam edecek” ifadelerini kullandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.