Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıldırım'da güvenli trafik

Yıldırım Belediyesi, cadde ve sokaklarda trafik çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Yıldırım'da güvenli trafik
Yıldırım Belediyesi, ilçedeki trafik sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.  Yıldırım Belediyesi ekipleri bu çalışmalar doğrultusunda Erikli, 75. Yıl, Bağlaraltı, Cumalıkızık, Davutdede, Değirmenlikızık, Mimarsinan, Selçukbey, Piremir, Karamazak, Şükraniye, Yiğitler, Zümrütevler ve Emirsultan Mahalleleri'ndeki cadde ve sokaklarda yönlendirme tabelalarını yenilerken, gerekli olan noktalara ise güvenlik aynaları ve hız kesme tümsekleri yerleştirdi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali ‘ulaşılabilir şehir Yıldırım’ hedefine adım adım ilerlediklerini söyleyerek, “Bir şehri yaşanabilir kılan en büyük etkenlerden biri olan ulaşım konusunda Yıldırım’da çalışmalarımıza son sürat devam ediyoruz” dedi.

Yıldırım Belediyesi olarak son 1 yıl içerisinde cadde ve sokaklardaki çalışmalarda önemli aşamalar kaydettiklerini belirten Edebali, “Ana arterler başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarımızı yeniliyoruz. Amacımız hemşehrilerimiz için engebesiz, düzgün, rahat ve konforlu yolları olan Yıldırım’ı oluşturmak” diye konuştu.

Kentsel dönüşüm projelerinde ulaşımı her yönüyle ele aldıklarını vurgulayan Edebali, “Yıldırım’ın ulaşım planında trafik sorunu olmayan güvenli ve geniş yollar yer alıyor. Bu amaç doğrultusunda yatırımlara yenilerini ekleyerek, Yıldırım’ı hak ettiği planlı şehir düzenine getireceğiz” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.