Hava Durumu

2. Balkan Güreş Şampiyonası başladı

Yıldırım Belediyesi'yle birlikte güzel organizasyonlara imza attıklarını belirten Türkiye Güreş Federasyonu Başkanvekili Mustafa Fidan, “Bu birliktelik ileride önemli başarılar getirecek” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2016 05:27
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2016 05:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
2. Balkan Güreş Şampiyonası başladı
2. Balkan Şampiyonası Minikler Serbest, Grekoromen ve Kadınlar Güreş Şampiyonası'nda heyecan dün start aldı. Türkiye Güreş Federasyonu ve Yıldırım Belediyesi'nin ortaklığında Yıldırım Yunus Emre Spor Kompleksi'nde düzenlenen şampiyonaya Türkiye'nin yanı sıra, Slovenya, Yunanistan, Arnavutluk, Romanya, Bulgaristan, Bosna Hersek, Makedonya, Kosova ve Moldova'dan 243 sporcu katıldı. Şampiyonanın açılış törenindeki müsabakalar çekişmeli anlara sahne olurken, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanvekili Mustafa Fidan, Yıldırım Belediyesi ile birlikte güzel organizasyonlara imza attıklarını belirterek, bu işbirliğin ileride başarılar getireceğine inandıklarını söyledi. 



EDEBALİ'YE TEŞEKKÜR


Balkan coğrafyasının Türkiye ile aynı kültür havuzunda bulunduğunu ve böyle organizasyonlarla daha da güçlendiğini ifade eden Yıldırım Belediye Başkanvekili Fatih Polat ise yeni yetişen neslin bazı görevler üstlenmesi gerektiğini kaydetti.

Yıldırım'ın son iki yılda çok önemli spor organizasyonlarına ev sahipliği yaptığını vurgulayan Gençlik Spor Bursa İl Müdürü Süleyman Şahin de şu ifadeyi kullandı:
“Başta dünya güreşinin en önemli turnuvalarından birisi olan Balkan Yıldızlar Güreş Şampiyonası'nın uzun aradan sonra yeniden düzenlenmesi olmak üzere, her türlü spor yatırımına destek sağlayan Yıldırım Belediye Başkanımız İsmail Hakkı Edebali'ye teşekkür ediyorum.”
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.